Categories News

Utilitatea produselor profesionale pentru bărbați

Pentru un look impecabil elementul principal este priceperea frizerului dar și utilizarea produselor de îngrijire potrivite. Evoluția impresionantă a produselor profesionale destinate părului și bărbii din ultimii ani a făcut ca indiferent de tipologia firului de păr să existe soluții pentru obținerea unui aspect de invidiat.

Îngrijirea părului și a bărbii conform modei.

Frizeria pentru bărbați este un loc extrem de prietenos pentru bărbații care doresc să aibă grijă de aspectul lor. Nu trebuie să aștepți la cozi lungi, pierzând timpul, te poți programa la o anumită oră, astfel încât, frizerul să poată avea grijă de tine imediat după sosire și să îți aloce tot timpul necesar. Numai barba bine îngrijită și părul tuns corespunzător adaugă farmec oricărui bărbat. Barba necesită îngrijire adecvată. Îngrijirea bărbii înseamnă o tunsoare regulată, profesională și utilizarea produselor de îngrijire speciale pentru barbă. Îngrijirea bărbii este un serviciu care necesită abilități suplimentare ale frizerului, motiv pentru care salonul de frizerie Antica Studio se ocupă de pregătirea profesională a angajaților.

În prezent, bărbații aleg atât barba groasă, plină și lungă, cât și barba tunsă scurt și bine conturată. Cu toate acestea, cel mai important lucru este ca barba să fie potrivită pentru forma feței și chiar pentru forma corpului. Frizerul specialist se va asigura, că barba este adaptată stilului cerut de client și conform așteptărilor sale, ținând cont de grosimea părului, precum și de culoarea acestuia. Barba și mustața sunt perfecte pentru conturarea formei feței și corectarea imperfecțiunilor. Prin creșterea și îngrijirea acesteia, se pot crea trăsăturile feței, poate fi prelungită optic sau poate da o formă ovală feței rotunde și pline. Prin modelarea bărbii, se poate schimba complet imaginea unui bărbat. Frizerii de la salonul de frizerie Antica Studio abordează individual fiecare client, pentru ca acesta să fie mulțumit de serviciile primite.

Tunsoarea părului în tendințe

Pe baza ultimelor tendințe, frizerul va crea o tunsoare la modă și practică, care să corespundă imaginii unui bărbat modern. După tunsoare, va selecta produsele cosmetice de îngrijire adecvate pentru a face părul puternic și strălucitor și de asemenea, pentru ca aranjarea părului să se facă mai rapid și mai ușor decât înainte.

Un moment de relaxare și odihnă este posibil în salonul de frizerie – hair styling. Frizerii profesioniști îngrijesc părul și barba, și toate într-o atmosferă prietenoasă. Fiecare tuns și bărbierit este, de asemenea, urmat de o îngrijire profesională. Se folosesc produse cosmetice pentru păr și barbă, de la cele mai bune mărci, care fac ca părul și barba să devină mult mai plăcute la atingere, netede și, cel mai important, bine aranjate.

În oferta de servicii pentru bărbați, stiliștii nu uită de îngrijirea special selectată pentru nevoile părului tău. După diagnostic, stiliştii frizeriei vor selecta tratamentul adecvat nevoilor părului tău și vor propune produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea la domiciliu. Toate tratamentele sunt efectuate folosind produse cosmetice de cea mai înaltă calitate pe bază de ingrediente naturale, conținând vitamine și formule adaptate nevoilor unui anumit tip de păr. Îmbunătățirea culorii este un serviciu popular printre bărbați care permite acoperirea părului gri. Datorită unui tratament profesional care durează doar câteva minute, se obține un efect foarte natural, care durează în timp.