Categories legal News

Jucării sexuale populare: vibratoarele

Vibratoarele sunt cele mai căutate și populare jucării sexuale existente pe piață, atât de cupluri, cât și de persoanele singure. Vibratoarele au rolul de a stimula anumite zone, de a provoca senzații intense, datorită materialului moale din care sunt confecționate, a funcțiilor de vibrație reglabile, a setărilor de viteze, a formelor diferite în funcție de nevoile și dorințele specifice fiecăruia.

Vibratoare clasice

Dacă ai descoperit lumea accesoriilor de sex shop, atunci un vibrator simplu și clasic este alegerea corectă pentru început. Le găsești în orice magazin erotic în funcție de mărimi, material, sau de experiența pe care o ai. Majoritatea vibratoarelor clasice sunt prevăzute cu funcții pentru vibrații și viteze, reglabile după bunul plac.

Vibratoare iepuraș
Un astfel de vibrator nu doar că stimulează la nivel vaginal, dar partea exterioară are o acțiune directă asupra clitorisului, ceea ce provoacă senzații duble.

Vibratoare glonț

Este un vibrator de dimensiuni mici, care poate fi luat în călătorii și prezintă rezistență la apă.

Vibratoare realistice

Acest tip de vibrator este o replică fidelă a penisului, din punct de vedere a culorii pielii, a texturii, formei și a altor semne distinctive. Funcționează ca un vibrator obișnuit cu multiple viteze și funcții de vibrație pentru senzații puternice.

Vibratoare de lux

Acestea se disting de vibratoarele obișnuite prin design-ul elegant, cu elemente metalice și cu un săculeț din catifea ori satin pentru depozitare. De regulă sunt achiziționate pentru a fi făcute cadou cu ocazia zilei aniversare de cuplu, Zilei Îndrăgostiților, de ziua partenerului sau drept cadou amuzant pentru un prieten.

Vibratoare duble

Un vibrator dublu stimulează simultan vaginul și anusul pentru orgasme multiple și intense.

Vibratoare clitoris

Acestea sunt o altă categorie care pot fi utilizată în cadrul relațiilor de cuplu. Oferă senzațiile similare din timpul sexului oral și pot fi acționate în timpul penetrării pentru a ajunge rapid la un orgasm vaginal intens.

Vibratoare strap-on

Vibratoare de cuplu, acestea sunt prevăzute cu un suport pentru a fi fixate de corpul partenerului. În acest timp, îți păstrezi mâinile libere și poți explora corpului partenerului.

Vibratoare cu telecomandă

Acestea sunt produse de sex shop extrem de apreciate de cuplurile care urmăresc să își condimenteze viața intimă. Există în orice magazin erotic modele de vibratoare pentru clitoris care pot fi gestionate de la distanță cu ajutorul telecomenzii. Pot fi utilizate și atunci când ești singură și atunci poți seta comenzile după cum îți place.