Categories Fără categorie

Tablouri Canvas: cum sa decorezi peretii casei intr-un mod original

Decorarea peretilor este adesea un punct sensibil atunci cand se amenajeaza o casa. Chiar daca nuanta de culoare potrivita confera culoare si profunzime camerei, nu este neaparat suficienta pentru a caracteriza complet camerele si colturile casei. De aceea, am pregatit un ghid detaliat despre printurile pe panza, decoratiuni originale pentru mobilarea oricarui tip de apartament intr-un mod creativ. Atunci cand vreti sa cumparati tablouri canvas tablofy puteti tine cont de informatiile de mai jos.

Ce sunt tablourile Canvas?

Tablourile Canvas sunt printuri digitale care sunt reproduse pe o panza. Rezultatul este cu adevarat incredibil, deoarece imaginile reproduse arata ca niste picturi reale datorita utilizarii cernelurilor de inalta calitate. Imaginea imprimata pe panza este clara si definita, detaliile ies la iveala fara sa se estompeze, iar contururile nu sunt granuloase, asa cum s-ar putea intampla pe alte suporturi.

De ce sa folositi panza?

Panza este un suport utilizat pentru a imprima imagini si fotografii si este folosita pentru acest tip de imprimare pe panza. Materialul din care este confectionat este 100% bumbac si poate avea greutati diferite, care reprezinta pur si simplu „consistenta” panzei. Este aleasa pentru acest tip de lucrare deoarece panza pune in valoare pigmentii de culoare ai fotografiei, conferindu-i profunzime. In plus, insasi textura sa va conferi imprimarii o anumita nota artistica, ca si cum ar fi o pictura reala.

Merita sa cumparati tablouri Canvas online?

Achizitionarea online a produselor de decorare a locuintei, cum ar fi tablourile Canvas si accesorii, a devenit din ce in ce mai usoara, deoarece putem alege produsele pe indelete, fara a fi presati de timp sau cu un program incarcat, stand confortabil in fotoliile noastre. Preturile pentru tablourile Canvas online sunt, de asemenea, convenabile si accesibile.  Aceste produse va permit sa va decorati camerele intr-un mod personalizat, adaptandu-se la toate cerintele de spatiu si stil. Trebuie doar sa aruncati o privire la gama larga de printuri pe panza oferita si veti gasi cele potrivite pentru casa, dar puteti, de asemenea, sa va creati propriul print personalizat pe panza.

Dimensiunea tablourilor Canvas: mare sau mica? 

Dimensiunea imprimarii panzei este un detaliu foarte important de ales. Putem crea compozitii fie cu printuri de aceeasi dimensiune, fie prin combinarea de suporturi de dimensiuni diferite. Alegerea depinde de mediul inconjurator si de locul in care vom amplasa compozitia noastra.

Tablouri Canvas: format mare

Daca optam pentru un format foarte mare, o panza care sa decoreze un singur punct va fi mai mult decat suficienta, sau mai degraba recomandabila, pentru ca altfel se va crea o suprapunere redundanta de imagini. O panza mare este de obicei amplasata la intrarea in casa, in hol sau pentru a decora peretii unui dormitor.

Tablouri Canvas: format mic

Panzele de mici dimensiuni sunt cele mai populare, deoarece faciliteaza personalizarea camerei. Vom alege printuri pe panza de mici dimensiuni pentru a crea o compozitie frumoasa in camera de zi, de exemplu in zona de relaxare unde am asezat canapeaua si masuta de cafea. Putem incerca aceasta solutie si in bucatarie, jucandu-ne cu subiecte cu tematica culinara sau care, in orice caz, amintesc de stilul de amenajare al camerei. De asemenea, sunt perfecte pentru dormitoarele copiilor si adolescentilor.