Categories News

Saladetele, echipamente HoReCa a caror importanta nu trebuie neglijata!

Economia de piata are cateva reguli de baza pe care, daca le respectati, sansele de a obtine profit cresc in mod considerabil. Una dintre ele spune ca investitiile facute corect, atat in oameni cat si in aparatura si utilaje, sunt singurele care pot sa duca la cresterea castigurilor.

Patronii si administratorii de restaurante, baruri, cantine sau orice alt tip de unitati de alimentatie publica sunt constienti de necesitatea de a investi in cele mai bune echipamente HoReCa. Pentru a obtine performanta dorita, este necesar sa fie asigurate cele mai bune conditii atat pentru pregatirea, cat si pentru depozitarea ingredientelor si a mancarurilor.

Exista, de exemplu, o intreaga categorie de echipamente HoReCa din oferta Fresco Expert destinate pastrarii alimentelor la rece, fie in conditii de refrigerare, fie de congelare. Este vorba despre camere si dulapuri frigorifice, despre abatitoare, lazi frigorifice, vitrine si frigidere pentru diverse bauturi si pentru vinuri si, nu in ultimul rand, despre saladete.

De ce sunt importante saladetele intr-o bucatarie profesionala?

Indiferent daca detineti sau administrati un restaurant, o cantina, o unitate cu auto-servire sau un local de tip fast food, veti avea cu siguranta nevoie de saladete. Acest tip de echipamente HoReCA este folosit pentru a pastra proaspete pentru o perioada cat mai lunga de timp ingredientele deja pregatite pentru mancaruri. Astfel, exista atat garantia calitatii superioare a produselor finite, cat si satisfactia clientilor, inclusiv a celor mai pretentiosi.

Compania Fresco Expert, cu o experienta de trei decenii in comercializarea pe piata romaneasca a celor mai performante echipamente HoReCa, ofera mai multe modele de mese de tip saladeta care provin exclusiv de la branduri renumite pe plan international, precum Virtus Group GmbH.

Oferta este variata, astfel incat puteti gasi exact produsul necesar pentru nevoile propriei firme. Exista saladete cu diferite dimensiuni, cu 3 pana la 10 cuve si cu un volum care poate fi, dupa necesitati, mai mic de 200 de litri, cuprins intre 200 si 400 de litri sau chiar mai mare de 400 de litri.

Cunoscute si sub numele de mese frigorifice, sunt prevazute cu suprafete de lucru din polietilena si cu o cuva care poate fi compartimentata, asigurand suportul ideal pentru o preparare simpla si rapida. Realizate integral din otel inox, sunt foarte rezistente si, in acelasi timp, usor de curatat.

Cele mai apreciate modele de saladete

Unul din cele mai apreciate modele din aceasta categorie de echipamente HoReCa este o masa frigorifica produsa de firma Virtus Group GmbH, cu o singura usa si cu o temperatura de lucru cuprinsa intre 0 si 8 grade Celsius. Este dotata cu termostat digital si alimentata cu curent electric. Are greutatea neta de 43 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungimea de 450 de milimetri, latimea de 700 de milimetri si inaltimea de 883 de milimetri. Saladeta este disponibila la pretul de 3 256 de lei plus TVA.

Un alt model, produs de asemenea de Virtus Group GmbH, are structura de sticla, doua usi si o temperatura de lucru cuprinsa intre minus 2 si plus 8 grade Celsius. Acest model de masa de refrigerare pentru salate este dotat cu racire ventilata. Are greutatea de 155 de kilograme, lungimea de 1 500 de milimetri, latimea de 700 de milimetri si inaltimea de 1 375 de milimetri. Pretul este de 7 717 lei plus TVA.

Alegeti cele mai bune modele de saladete si orice alt tip de echipamente HoReCa de la Fresco Expert, compania care sustine geniul in bucatariile profesionale romanesti inca din 1992!