Categories Fără categorie

Care sunt calitatile de baza ale podelei laminate?

Printre cele mai avantajoase optiuni, podeaua laminata da dovada de rezistenta crescuta in fata expunerii ridicate la uzura, durabilitate in timp si aspect foarte placut. Este de asemenea o solutie foarte rentabila din punct de vedere financiar, pretul per metru patrat fiind foarte mic. Cumpara de la Adfin si beneficiezi si de o oferta personalizata de pret, dincolo de toate celelalte avantaje de ordin practic si estetic.

Solutia ideala pentru spatiile de mare intindere

Parchetul laminat este perfect pentru cladirile industriale, comerciale sau chiar rezidentiale. Din punct de vedere calitate pret, este ideala pentru suprafete mari, expuse la trafic intens. Rezista foarte bine in fata socurilor repetate si a conditiilor nefavorabile. Urmele de deteriorare intarzie sa apara chiar si dupa ani in care a fost exploatat la maxim. Materialele din care este realizat, dar si tehnicile de obtinere a efectului laminat sunt responsabile de aceste avantaje.

De asemenea, Adfin colaboreaza doar cu producatori acreditati, recunoscuti tocmai pentru atentia mare la detalii. Acestia garanteaza produse de top, calitative, durabile si foarte avantajoase. La o prima vedere poate fi cu usurinta confundat cu parchetul triplustratificat, dat fiind faptul ca si proprietatile sunt redate aproape la acelasi nivel.

Parchetul laminat – proprietati estetice inalte

Chiar daca exceleaza in ceea ce priveste aspectele practice, acest lucru nu inseamna ca se fac compromisuri de natura estetica. Podeaua laminata combina armonios cele doua zone de interes, rezultand produse extrem de atractive vizual. La Adfin vei descoperi o gama foarte variata de modele tocmai pentru a avea garantia ca fiecare client care ne trece pragul virtual va gasi aici cea mai buna varianta pentru gusturile si cerintele lui. Fie ca esti adeptul stilului clasic, minimalist, in nuante versatile, fie ca iti doresti sa iesi din tipare chiar si prin  tipul de podea aleasa, oferta foarte vasta iti va permite sa iti indeplinesti dorintele. Vei fi intampinat de podea laminata in culoarea naturala a lemnului, dar si in variatii cu influente de alb, negru, bej sau chiar roz. Chiar si texturile sunt multiple, ceea ce inseamna ca podeaua laminata va avea pe deplin un aspect inedit.

Preturi foarte avantajoase

Si sub aspect financiar podelele laminate sunt cu certitudine cele mai ofertate optiuni. Tocai de aceea sunt atat de apreciate si utilizate in spatiile de mari dimensiuni. De asemenea, la Adfin beneficiezi si de calculul personalizat al costurilor finale, prin intermediul unei cereri de oferta. Aceasta vizeaza tipul de lemn folosit, modelul, grosimea, dimensiunile si alte detalii de maxima importanta. De asemenea, specialistii din echipa noastra iti vor oferi gratuit toate informatiile pe care le soliciti si te vor ajuta sa alegi cea mai buna varianta pentru nevoile tale, din toate punctele de vedere.