Categories Fără categorie

Pe cine sa chemi atunci cand ramai cu masina in drum ?

In momentul in care ramai cu masina blocata pe marginea drumului sau intr-o zona in care nu exista accesibilitate foarte buna, nu ai foarte multe optiuni la dispozitie. Poti incerca sa rezolvi problema cu masina pe cont propriu dar acest lucru este valabil doar daca ai cunostintele tehnice si mecanice necesare pentru a le putea rezolva. In plus, este nevoie sa ai si piesele si sculele necesare la indemana.

A doua optiune este sa suni un prieten care sa te ajute sa rezolvi problema. Este o solutie la indemana si de cele mai multe ori gratuita dar pot aparea o serie de probleme in momentul in care incercati sa gestionati problema pe cont propriu.

A treia solutie este sa apelezi la o firma de tractari auto, tractari-auto24.ro. Aceasta este si cea mai indicata solutie deoarece o astfel de firma detine experienta, echipamentele si personalul necesar pentru gestionarea problemelor indiferent de complexitate.

Prieten versus firma de tractari auto

Daca suni un prieten, problema cu masina ta poate sa fie rezolvata pana la un punct. De exemplu, daca ai ramas impotmolit pe un drum impracticabil si prietenul tau nu este echipat corespunzator atunci tot la tractari auto vei apela. Insa, in ambele cazuri este important sa informezi cat mai bine persoana care te ajuta despre situatia ta, astfel incat sa poata veni echipat corespunzator. Cel mai important este sa vina echipat cu un cablu de tractare foarte puternic si, dupa cum bine stii, in comert adeseori nu au calitatea cea mai buna.

In momentul in care un prieten iti tracteaza masina pana la un service auto, exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul. In primul rand, este vorba despre circularea cu o viteza foarte mica ce ar putea sa incomodeze intregul trafic. O firma de tractari auto va pune masina pe o platforma si o va transporta in siguranta la service iar traficul nu este incomodat.

Sa apelezi la o firma de tractari auto este putin mai costisitor decat sa te ajute un prieten insa, este o solutie mult mai eleganta. Firma de tractari auto se deplaseaza la locul in care se afla masina ta si iti ofera asistenta. Aceste firme sunt foarte bine dotate si pot sa asigure o tractare cat mai buna. Dispun de platforme si macarale moderne care pot sa duca masina in siguranta la destinatie.

Recomandari pentru o colaborare cat mai buna cu firma de tractari auto

Totusi, pentru a te asigura ca pot interveni rapid, trebuie sa apelezi la o firma care este in apropiere de zona in care te afli. Verifica in mediul online daca are licente si asigurari pentru a te asigura ca nu exista nici un risc. Apoi, verifica pretul pentru a te asigura ca nu ti se va solicita mai mult la fata locului. Cel mai bine este sa gasesti o firma de tractari auto cu un pret fix care poate sa iti comunice inca de la inceput costul pentru serviciile oferite.

Nu este usor sa ramai in mijlocul drumului cu masina dar cu putina atentie vei putea sa gospodaresti foarte bine situatia.