Categories Fără categorie

Opteaza pentru asigurarile de raspundere civila malpraxis

Daca profesia ta poate pune in pericol vietile altor persoane, atunci asigurarea de raspundere civila malpraxis reprezinta polita esentiala si obligatorie pe care trebuie sa o detii, aceasta asigurand raspunderea profesionala a celor care efectueaza activitati medicale sau liberale pentru diverse prejudicii cauzate prin savarsirea unor acte de neglijenta sau omisiune. Profesionistii de la TCV sunt pregatiti sa te ajute cu oferte avantajoase de malpraxis asigurare, in functie de profesie, precum asigurari de raspundere civila profesionala a personalului medical, a avocatilor, a notarilor publici, a intermediarilor de credite, a consilierilor juridici, medicilor veterinari, iar lista poate continua. Totodata, te invitam sa accesezi rapid site-ul nostru pentru a afla mai multe informatii despre asigurarile malpraxis online, dar si pentru a vedea care sunt pasii pentru a obtine o astfel de polita.

Asigurarea malpraxis este obligatorie

Polita de raspundere civila malpraxis poate acoperi o raspundere pe care o asumi fata de diversi clienti sau beneficiari ai serviciilor pe care le oferi pentru producerea anumitor prejudicii sau pagube cauze de diverse fapte, omisiuni, erori sau greseli, in legatura cu practicarea activitatilor profesionale. Totodata, iti aducem in vedere faptul ca asigurarea malpraxis este obligatorie pentru cateva dintre categoriile profesionale, intrucat este necesar sa o obtii.

Multitudine de acoperiri

In cadrul TCV vei regasi diverse optiuni de asigurari malpraxis care pot acoperi cazurile de eroare, imprudenta, omisiune care pot provoca vatamari corporale sau chiar deces. Avem in vedere si cheltuielile de judecata intreprinse de tine, din procesul civil in situatia in care ai fost fortat la dezdaunare sau in cazul celor efectuate de catre reclamant, daca avem in vedere obligatia prin hotarare judecatoreasca la plata acestora. De asemenea, se tine cont si de aspectul daunelor morale, unde despagubirile pentru acestea se platesc sau se stabilesc in baza unei hotarari judecatoresti executorii.

Diverse riscuri ale profesiilor

Aducem in vedere mai multe tipuri de polite pentru diverse profesii, care asigura acoperirea unor riscuri specifice, cum ar fi asigurare malpraxis pentru medici rezidenti sau pentru personalul medical, asigurarea avocatilor, notarilor publici, intermediarilor de credite, contabililor autorizati cenzorilor, expertilor contabili, consultantilor fiscali, consilierilor juridici, medicilor veterinari sau cea pentru imprudenta si neglijenta in activitatea profesionala.

Proces foarte simplu si rapid

Nu vei fi nevoit sa te deplasezi pentru a obtine o asigurare malpraxis, intrucat la TCV poti urma pasii indicati pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Tot ceea ce  trebuie sa faci este sa introduci datele solicitate, sa trimiti cererea completata catre noi, iar din acest moment vom interveni noi. In acest sens, vom efectua prelucrarea datelor pe care le-ai trimis, vom pregati oferta si o vom trimite catre tine, astfel incat sa poti analiza toate aspectele in legatura cu tot ceea ce ai nevoie in domeniu. Astfel ca putem finaliza contractul, iar tu vei fi asigurat.