Categories Fără categorie News

Obtinerea unui sediu social la avocat

Antreprenorii, indiferent ca vorbim de oameni cu mai mult sau mai putin experienta de viata, trebuie sa se gandeasca nu numai la modalitatea in care vor obtine profit din firma lor, dar fi la toate procedurile necesare pentru ca firma pe care o infiinteaza sa fie in perfecta legalitate cu tot ceea ce inseamna proceduri de infiintare a unei firme.

Un pas destul de important pentru infiintarea firmei este stabilirea sediului social. Exista mai multe variante disponibile pentru obtinerea unui sediu social, fiecare avand avantajele si dezavantajele sale. Analizand fiecare dintre optiunile disponibile, vei putea mult mai usor sa gasesti acea varianta care iti este de fapt cea mai convenabila.

La infiintarea firmei, poti opta pentru stabilirea sediului social in propriul apartament, insa poti opta si pentru obtinerea de gazduire din partea unei firme de avocatura. Conform legii in vigoare, firmele de avocatura isi pot pune la dispozitie sediile pentru a fi folosite ca sedii sociale de cei care doresc sa isi infiinteze noi firme. De cele mai multe ori chiria nu este foarte mare, iar firma de avocatura iti poate pune la dispozitie si alte servicii conexe care sa te ajute la desfasurarea activitatii in firma.

Ca sa reusesti sa gasesti o oferta cat mai buna pentru inchirierea unui sediu de firma, prin intermediul unei firme de avocatura, cel mai bine este sa iti incepi cautarile pe internet. Acolo vei afla o varietate de oferte si iti vei putea face o idee asupra bugetului pe care va fi nevoie sa il stabilesti.

Este important ca in momentul in care analizezi o oferta sa nu iei in calcul numai pretul, ci si alte servicii pe care firma le pune la dispozitie prin intermediul sediului pe care il detine, precum primirea si predarea corespondentei, utilizarea numarului de fax, punerea la dispozitie a unei sali de conferinte pentru cazul in care este nevoie de aceasta, proximitate etc.

Sediul social la avocat in primul an de activitate al firmei este de cele mai multe ori modalitatea prin care iti va fi cel mai usor sa treci cu brio de primul pas, apoi sa incepi sa iti dezvolti afacerea din ce in ce mai mult.