Categories Fără categorie

Mobila de calitate la preturi fara egal!

Mobilierul este, cu siguranta, o investitie importanta pentru fiecare dintre noi.  Fie ca vorbim de mobila de birou sau de living, mobilierul nu trebuie sa lipseasca din nicio casa, iar magazinul cautmobila.ro ofera diversitate si preturi avantajoase!

Biroul pentru acasa este un element de mobilier, esential in orice locuinta. Acesta este util, practic si nu trebuie sa ocupe mult spatiu. Biroul de acasa, spre deosebire de biroul de la munca, se alege in functie de anumiti parametrii, ce tin de spatiu, stil, etc. Diferenta dintre biroul de acasa si cel de la munca, sunt date de spatiul disponibil.

Posibilitatea de a amenaja un spatiu mai mare de lucru acasa se diminueaza, deoarece spatiul alocat biroului de calculator sau mobilei de birou este mult mai mic.

Spatiul mai mare de la job trebuie suplimentat acasa prin alegerea unui birou cu sertare sau spatii pentru depozitare. Biroul de la job poate fi simplu, doar cu un calculator si eventual cateva rechizite, insa, cel pentru acasa trebuie sa fie mai complex, prevazut cu sertare si spatii de depozitare.

Pentru locuintele cu camere mari, amenajarea biroului nu mai trebuie sa tina cont de spatiu disponibil, se poate amenaja un birou in posibilitati multiple.

Inaltimea biroului se recomandata sa fie cuprinsa intre 73 si 76 cm, astfel incat sa permita o pozitie corecta, comoda cu picioarele sub birou si mai ales sa permita scaunului de birou sa intre sub birou (bratele).

In cazul unui birou cu o inaltime prea mica, pozitia la birou va fi una incorecta, se va sta prea departe de birou pentru ca bratele scaunului de birou nu vor intra sub birou, iar in cazul unei inaltimi prea mari, bratele si picioarele vor sta in pozitii necorespunzatoare.

Pozitia corecta la birou trebuie sa permita redactarea la tastatura, cu bratele cu o pozitie verticala, iar antebratele asezate orizontal pe birou. De asemenea, pentru o pozitie comoda si corecta, se recomanda ca picioarele sa atinga podeaua. Latimea biroului este data si de destinatia biroului (la ceea ce este utilizat). In general, pentru acasa se achizitioneaza un birou care are ca prima utilizare asezarea unui calculator sau a unui laptop.

Biroul pentru calculator trebuie ales astfel incat distanta intre ochi si monitor trebuie sa fie undeva la o lungime de brat sau putin mai mult (in functie de cat de mare este monitorul).

Asta inseamna ca intre tine si monitor trebuie sa fie distanta de un brat (perfect intins). In acest fel, latimea totala a biroului este putin mai mare de un brat, astfel incat sa ramana spatiu liber in spatele monitorului. Se recomanda ca spatiul din spatele biroului sa fie cat mai mic pentru ca oricum acesta nu este utilizat.

Lungimea biroului trebuie aleasa in functie de forma biroului si de nevoile si preferintele utilizatorului. Acolo unde este necesar un spatiu mai mare de lucru, spatiu pentru un calculator si diverse rechizite si documente se alege un birou mai lung.

Un birou de calculator care sa permita asezarea unui calculator si a altor obiecte trebuie sa aiba o lungime de 130 cm. De asemenea, magazinul cautmobila.ro ofera si o gama vasta de scaunde de birou!