Categories Fără categorie legal

Cum sa ai grija de masina ta in timp ce reduci nivelul de poluare?

Atunci cand vorbim despre poluare la nivel mondial, cunoastem deja faptul ca masinile in general polueaza si tot ce tine de transport: avion, tren, autobuz, masina personala etc. Putem contribui la stoparea crearii de:” efect de sera”, emisii mult prea mari de co2, prin metode cat se poate de simple si eficiente dar care pe termen lung, vor aduce imbunatatiri vizibile admosferei de pe Terra.

Incepe cu masina ta

Cum poti face asta? Alege un model de masina cat mai putin poluant si renunta la masina veche din anii ’90, se cunoaste deja ca acele modele emit co2 mult peste limita admisa. Ai grija sa folosesti un ulei cu amprenta neutra de carbon pentru motorul masinii tale. Acest tip de ulei pentru motor are acceasi eficacitate, dar emisiile de co2 sunt mult mai scazute si astfel, ajuti mediul. Nu te gandi ca o sa dai o avere pe acest tip de lubrifiant pentru motor, are un pret rezonabil si usor accesibil. Vei ajuta masina ta sa isi pastreze in conditii optime de functionare motorul dar pe deasupra, vei aduce si un gram de protectie mediului inconjurator. Uleiulul cu amprenta neutra de carbon este un lubrifiant extrem de calitativ pentru motor ce creaza o protectie contra frecarii pieselor componente ale motorului masinii.

O intretinere a masinii inseamna nu doar prelungirea vietii acesteia cu multi ani, dar poate inseamna si protectia mediului inconjurator. Alege sa calatoresti cu masina doar cand este absolut necesar pentru a reduce numarul de masini ce participa la trafic in acea zi si automat, pentru a scadea numarul de emisii de co2 in admosfera. Lumea evolueaza, la fel si industria, dar la fel cum acestea evolueaza, si pamantul poate avea de suferit daca nu limitam emisiile de CO2.

Ce avantaje ofera uleiurile cu amprenta neutra de carbon de la Shell?

Asa cum probabil ai vazut deja in magazinele de specialitate, Shell dezvolta gama de uleiuri cu amprenta neutra de carbon care are rolul de a diminua poluarea, dar si de a optimiza functiile motorului tau si de a-l face mai energic, mai functional si mai ales de a-l conserva. Specialistii din echipa sunt implicati periodic in proiecte de cercetare, care au rolul de a aduce pe piata produse inovatoare. Cu ajutorul acestor produse, uleiul nu mai genereaza carbon, reducand astfel impactul vehiculului asupra mediului.

In plus, atunci cand a fost elaborata aceasta gama de uleiuri nu au fost afectate performantele masinii, de unde rezulta faptul ca aceste uleiuri au ramas in continuare foarte performante, protejand cat mai mult masina ta de tot ce inseamna deteriorari generate de uleiul necorespunzator. Aceste uleiuri sunt alegerea ideala pentru tine atunci cand vrei sa tratezi mediul inconjurator cu responsabilitate.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.