Categories Fără categorie

Lemnul potrivit pentru fabricarea mobilierului

Primul lucru la care te gandesti odata ce te muti intr-o casa noua este mobilierul. Este un element important pentru casa ta. Fie ca este traditional sau modern, tipul de mobilier pe care il alegeti ofera casei aspectul sau unic. Daca sunteti in cautarea unui lucru care sa reziste mult timp, atunci cu siguranta ar trebui sa va ganditi sa cumparati mobilier din lemn. Acest lucru se datoreaza faptului ca este fiabil si va rezista testului timpului.

Lemn de tec

Pentru a raspunde la intrebarea care este cel mai bun lemn pentru mobilier, raspunsul este de obicei lemnul de tec. Este adesea considerat cel mai bun tip de lemn din aceasta tara de facut mobilier de casa sau de birou. Unul dintre motive este ca este durabil si rezistent la foc. Este, de asemenea, unul dintre cele mai scumpe tipuri de lemn pentru mobilier.

Lemnul de tec arata incredibil de atractiv dupa ce este lustruit si nu este afectat de putregai uscat sau furnici albe. Acest lemn nu se micsoreaza foarte mult si nu corodeaza prinderile metalice.

Mobilierul din acest lemn are un mare atractiv estetic. Se simte neted cand il atingi, iar culoarea sa maro arata mult mai bine decat celelalte tipuri de lemn care sunt fabricate din placi aglomerate sau placaj. De asemenea, dureaza aproximativ un secol. Datorita densitatii mari a lemnului, acesta este rezistent la putrezire. Aceasta inseamna ca acest lemn va ramane in forma buna pentru o perioada lunga de timp.

Lemn de trandafir

Lemnul de trandafir este cu granulatie apropiata si dur. Acest lemn reuseste sa-si mentina bine forma si este adesea disponibil in dimensiuni uriase. Poate ca ati auzit adesea despre acest lemn fiind folosit pentru a construi dulapuri sau pentru a face sculpturi ornamentale. Poti gasi astfel lemnul potrivit pentru priectul tau.

Lemnul de trandafir este dur si dur. Are o rezistenta mare la incovoiere si la strivire. Ofera stabilitate tuturor mobilierului care este sculptat din el. Lemnul de trandafir poate fi un raspuns la care lemn este cel mai bun pentru mobilier, dar este, de asemenea, considerat a fi cel mai frumos aspect. Multe obiecte decorative sunt realizate din acest lemn. Dulapurile, instrumentele matematice precum riglele, instrumentele muzicale precum viorile etc. sunt adesea sculptate din lemn de trandafir, vazand cat de frumos arata. In afara de instrumentele muzicale, lemnul de trandafir este folosit si pentru a face dulapuri de dormitor si bucatarie, seturi de sufragerie si alte sculpturi, toate datorita frumusetii si robustetei sale.

Lemn de satin

Satinwood este durabil si robust. Este, de asemenea, un alt lemn care este lemnul de cea mai buna calitate pentru fabricarea mobilei din aceasta tara. Exista multe avantaje ale utilizarii acestui lemn.

Satinwood este usor de ingrijit. Ofera un finisaj curat si poate ascunde imperfectiuni minore. Acest lemn este perfect pentru podea si nu va trebui curatat zilnic. De asemenea, lemnul necesita putina intretinere. Trebuie sa-l lustruiti in mod regulat, dar nu va avea nevoie de intretinere zilnica.