Categories Fără categorie

Cum sa devii un cititor de tarot

Desi citirea in Tarot a devenit foarte populara, in trecut a fost atasata o stigma negativa. Datorita filmelor de groaza, cartile de tarot au fost adesea privite ca unelte infricosatoare sau intimidante folosite pentru a aduce spirite. Acum, cu toate acestea, o noua perspectiva despre citirea in tarot a fost stabilita si tot mai multi oameni apeleaza la tarot in ziua de azi.

Desi credinta comuna este ca cardurile de tarot sunt o modalitate de a spune viitorul, acest lucru este de fapt departe de adevarat. Cardurile Tarot nu spun viitorul; mai degraba, Tarotul este un instrument de indrumare spirituala si permite persoanei care primeste citirea sa se conecteze la intelepciunea interioara. Citirile Tarot de pe https://tarot.ro/ ajuta o persoana sa inteleaga ceea ce el sau ea trebuie sa stie despre o anumita situatie.

Cardurile nu dezvaluie neaparat ceea ce se va intampla, dar in schimb, permite unei persoane sa inteleaga o situatie si sa determine cel mai bun mod de actiune bazat pe ceea ce este cunoscut si ce arata cartile. Desi nu exista nici un mod potrivit sau gresit de a citi in Tarot, exista cateva lucruri care va pot ajuta sa profitati la maximum de experienta dvs. de invatare. Deci, daca sunteti curios despre locul in care ar trebui sa incepeti, aceste sfaturi ar trebui sa va ajute.

Alegeti o punte buna

Una dintre principalele modalitati de a obtine un inceput bun cu citirea tarotului este de a alege o punte buna. Puteti alege o punte clasica, una inspirata de cultura poporului sau orice altceva interesant. Orice pachet pe care il alegeti, asigurati-va ca rezoneaza cu dvs. Nu alegeti niciodata un pachet cu care nu simtiti ca aveti o legatura. Nu veti pute aface citiri excelente folosind un pachet de carti de tarot cu care nu exista conexiune de nici un fel. Afla mai multe despre tarot accesand https://www.prefectura-ct.ro.

Practicati in fiecare zi

Alegeti o carte pentru a medita in fiecare zi. Uita-te la imagini si vezi cum iti vorbesc. Fa acest lucru cat mai des posibil, in liniste. Alegeti o carte care va reprezinta si incepeti sa o utilizati. Puneti intrebari atunci cand faceti o etalare si incercati sa gasiti raspunsurile cele mai potrivite. Puteti incerca acest lucru cu familia sau cu prietenii pana cand o sa capatati experienta necesara pentru a face citiri profesionale.

Totodata, mai este recomandat ca seara inainte de culcare, sa extrageti o carte pe care sa o puneti sub perna. Astfel, puteti vedea daca visati pe timpul noptii care este semnificatia acestei carti sau ce doreste aceasta sa va transmita. Odata ce incepeti sa conectati mesajele primite, veti realiza in curand ca lucrurile nu se intampla prin coincidenta. Desi va poate scoate din zona dvs. de confort, incercati prima citire cu cineva apropiat.

Incercati sa va lasati condusi de intuitive pentru ca aceasta este baza atunci cand vorbim de tarot. Fara intuitie, nimeni nu poate realiza o citire in cartile de tarot. Pe langa o cunoastere aprofundata in ceea ce priveste cartile de tarot, intuitia este pur si simplu esentiala.