Categories News

La ce trebuie sa fii atent cand alegi dintr-o varietate de mopuri cu aburi?

Niciodata nu a fost mai usor sa faci, dar si sa pastrezi curatenia de acasa! Poti uita metodele invechite si greoaie de spalare a podelelor. Acum nu mai este nevoie sa iti faci griji ca trebuie sa pui apa calda in galeata, sa adaugi solutie de curatare plina de substante nocive, sa dai cu mopul intr-o incapere, apoi sa schimbi apa si sa repeti procesul.

Sa nu mai vorbim despre perioada de timp in care trebuie sa astepti sa se usuce pe jos pentru a nu lasa urme. Daca mai adaugam si prezenta unui copil jucaus sau a unui animal de companie energic, procesul de spalare pe jos devine aproape o misiune imposibila. Din fericire, tehnologia a evoluat. Astazi, poti gasi pe piata o multitudine de mopuri cu aburi.

Iata ce trebuie sa ai in vedere cand il alegi pe cel care corespunde cel mai bine nevoilor tale din magazinul online polti.ro!

Avantajele folosirii unui mop cu aburi
Cum este sugerat si in denumirea produsului, un astfel de instrument casnic functioneaza pe baza de aburi. Fiecare mop are un rezervor care trebuie umplut cu apa. Fiind conectat prin cablu la curentul electric, apa este incalzita, iar starea sa de agregare se modifica din cea lichida, in cea gazoasa. Aburul inmoaie laveta atasata mopului si ajuta la degresarea suprafetelor.

Puterea unei astfel de tehnologii este mult mai mare decat cea a unui mop clasic. Temperatura crescuta a aburului emanat ajuta la indepartarea celor mai dificile pete, urme si murdarii.

Spre deosebire de metodele traditionale de curatenie, folosirea unor mopuri cu aburi prezinta marele avantaj de a putea ucide bacteriile si acarienii de pe suprafata podelelor. Asadar, nu este doar o varianta mai rapida de a face curatenie, ci si una mai igienica.

Sugestii pentru utilizatori
Este indicat sa alegi aparatul electrocasnic care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. De exemplu, ai nevoie de un aparat pentru covoare sau pentru parchet? Care este puterea mopului?

Cat de lung este cablul de alimentare la curentul electric? Cu ce accesorii vine la pachet? Cat de des trebuie sa schimbi laveta? Acestea sunt doar cateva intrebari pentru a-ti putea da seama care ar fi cea mai buna optiune pentru casa si familia ta. Mai mult, iti prezentam cateva sugestii inainte de a folosi oricare model din gama mopuri cu aburi:

• Pregateste podeaua – inainte sa folosesti un astfel de instrument casnic, este indicat sa aspiri sau sa dai cu matura.
• Schimba laveta ori de cate ori se murdareste.
• Asigura-te ca materialul din care este fabricata podeaua este compatibila cu folosirea unui device cu aburi.
• Foloseste-l ori de cate ori ai nevoie!

Prietenos cu mediul
Dupa cum se poate observa, nu mai este nevoie sa folosesti substante suplimentare pentru igienizarea podelelor. Acest lucru reprezinta un mare avantaj in special pentru persoanele care sufera de diferite afectiuni alergologice.

In plus, cantitatea de apa folosita atunci cand utilizezi mopuri cu aburi este mult mai mica in comparatie cu cea folosita in cazul modalitatilor traditionale de curatenie.

Asadar, ce mai astepti? Intra chiar acum pe polti.ro si consulta oferta variata de mopuri cu aburi!