Categories Fără categorie

Vibrofinisare jante – o modalitate revolutionara si eficienta pentru revopsirea jantelor

Daca cei mai pretentiosi posesori de autovehicule aveau la indeamana pana acum vopsirea in mod traditional a jantelor sau in camp electrostatic, acum exista o noua modalitate si anume, vibrofinisare jante.

Desi pe piata romaneasca este o noutate si ceva inedit, dincolo de ocean si in Europa de Vest este o procedura raspandita pe scara larga pe scena tunning-ului.

Prin vibrofinisare jante se pot obtine rezultate foarte bune si de calitate. Desi este un proces amplu si de durata prin care trece fiecare janta, este demn de luat in considerare faptul ca rezultatul obtinut nu se poate compara cu nici o alta metoda.

Cum se realizeaza procedeul de vibrofinisare jante?

Vibrofinisarea metalelor neferoase asa cum sunt aliajele de aluminiu sau magneziu, asa cum sunt jantele autovehiculelor moderne se realizeaza cu aceste echipamente de vibrofinisare care utilizeaza materiale abrasive cu granulatii diferite. Jantele autovehiculelor intra intr-o cuva umpluta cu aceste granule abrazice si trec prin cateva proceduri si tratamente de vibrofinisare. La final, rezultatul obtinut este acela ca se obtine o suprafata perfect lucioasa pe care vopseaua poate sa adere mai bine si sa ii redea aspectul de nou. Nici o alta modalitate de curatare a suprafetelor nu poate sa ofere rezultate atat de perfecte asa cum este procedeul de vibrofinisare jante.

Cu ajutorul unor  instalatii vibrofinisare jante se mai pot lustrui si diverse alte piese auto sau moto precum manete, capace de motor, busoane de alimentare si nu numai. Procesul nu se limiteaza doar la acestea ci pot fi readuse la viata si componente ale autovehiculelor de epoca asa cum sunt piesele decorative care se regasesc in componenta lor.

Pentru vibrofinisare jante, este necesar sa se parcurga o serie de etape precum: demontarea anvelopei, inlaturarea valvei si contragreutatilor de plumb, sablare pentru indepartarea stratului de vopsea, vibrofinisare si oferirea efectului final. Este important ca pentru rezultate exceptionale sa nu se omita nici una dintre aceste etape.

Cat costa vibrofinisarea jantelor?

Daca este sa punem in balanta achizitionarea unui set nou de jante cu procedeul de vibrofinisare jante, acesta din urma este mult mai avantajos. Este mult mai ieftin sa intretii ceea ce ai decat sa achizitionezi jante noi.

Pretul pentru vibrofinisare jante este destul de mare insa, acesta este justificat de calitatea lucrarii, de aspectul ca de nou pe care il capata si posibilitatea de a creste durata de viata a jantelor.

Masina ta poate sa fie personalizata si sa ofere un aspect unic, jantele vor fi readuse la viata chiar si in cazul in care au avut de suferit foarte mult datorita conditiilor in care au fost utilizate. Procedeul de vibrofinisare jante este realizat cu ajutorul unor echipamente performante si aliniate cu tehnologiile actuale iar masina ta se va bucura de o noua viata si va functiona mult mai bine.

Procedeul de vibrofinisare jante este varianta cea mai prietenoasa cu bugetul tau fiind cea mai buna alternativa prin care poti sa prelungesti durata de viata a acestora. Intreg procesul este optimizat si se muleaza pe dorintele si necesitatile persoanelor care isi doresc tot ceea ce este mai bun.