Categories News

Costul unei lucrări dentare la clinica stomatologică DentoCare

Un aparat dentar Safir este o alternativă modernă la aparatele dentare inestetice. La clinica dentară DentoCare, poți beneficia de o nouă generație de aparate dentare amovibile, detașabile, realizate din material termoplastic sigur, pe care le porți pe dinți pentru o perioadă de timp mult mai scurtă (standard 3-6 luni). Ele îți aliniază imperceptibil dinții, generând micro-mișcări ale dinților în poziția dorită. Rezultatul, va fi acela că vei avea dinți perfect aranjați, fără urmă de disconfort.

Aparat dentar Safir – Avantaje

Un aparat dentar Safir este în primul rând invizibil, deoarece este fabricat din  plastic transparent, invizibil pentru ceilalți. În al doilea rând este fix, dar oferă confort în timpul mesei și spălării dinților. De asemenea, este individualizat, după ce ai făcut o impresie precisă a mușcăturii. Aparatul dentar Safir este igienic, deoarece este ușor de curățat, fără compromisuri. Mai mult decât atât, este confortabil de purtat, deoarece nu conține șuruburi și cârlige metalice. Nu există restricții de vârstă pentru tratamentul cu aparatele dentare Safir.

Costul unei lucrări dentare

Costul unei lucrări dentare va fi specificat la clinica dentară Dento Care, după ce se face o impresie a danturii. Tratamentul se desfășoară în patru etape ușoare. Prima etapă este examinarea inițială și consultarea – o examinare dentară amănunțită și discutarea tratamentului potrivit, apoi urmează amprentarea digitală. Amprentarea digitală a aparatului masticator se face folosind un scaner intraoral ca bază pentru analiza ortodontică ulterioară.

A doua consultație detaliată

Se face un plan de tratament detaliat: numărul de atele necesare, durata și costurile. Amplasarea cu un aparat dentar Safir se face după consimțământul pacientului. Pentru că este un aparat dentar fix, se poartă pe dinți pe toată perioada tratamentului.

Este bun acest tratament și pentru mine?

Aparatul dentar Safir este conceput pentru a corecta cazurile de ortodonţie ușoară până la cea moderată. Pe lângă valoarea lui incontestabilă estetică, aparatul dentar Safir este important și pentru sănătatea cavității bucale, deoarece poate corecta un grad mic de mușcătură incorectă sau aglomerarea dinților și poate contribui la îmbunătățirea igienei bucale generale. Pentru a afla dacă aparatul dentar Safir este potrivit pentru tratament în cazul tău, ar trebui să faci o programare la clinica dentară DentoCare.

Aparate dentar Safir – Rezultate

Aparatul dentar mișcă dinții în mod imperceptibil și treptat, iar aceștia se așează în poziția corectă, aparatul exercitând o presiune constantă asupra lor. În timpul tratamentului cu aparatul dentar Safir nu se schimbă, acesta rămânând fix pe toată durata tratamentului.

Cât va dura tratamentul cu aparatul dentar Safir?

Majoritatea tratamentelor durează 3-6 luni, iar în cazuri mai severe – până la 9 luni. Pentru a avea rezultate optime și rapide, trebuie să te dedici pe deplin procesului de vindecare și să urmezi recomandările medicului dentist de la clinica DentoCare.

Micile modificări care apar după îndepărtarea aparatelor dentare, se datorează articulației (reglării) dinților atunci când mesteci și muști. Modificări mai grave și nedorite în dispunerea dinților, se pot datora geneticii sau creșterii maxilare ulterioare sau reziduale, iar acești factori sunt imprevizibili pentru toată lumea.