Categories blog

Invidia fata de colege trebuie „inchisa“ in afara unui studio de videochat!

Scriitorul american Robert Heinlein spunea ca invidiosi sunt doar oamenii lipsiti de incredere in sine. In schimb, conform acestui autor, persoanele de succes, care isi cunosc propria valoare, nu resimt niciodata vreun sentiment de frustrare fata de reusitele altora.

Afirmatia este dovedita de atmosfera de colegialitate care exista mereu intr-un studio videochat ca Studio-20.ro. Aici pur si simplu nu este loc pentru invidie, deoarece fiecare fata isi urmeaza propria cale si poate sa obtina succesul, indiferent de reusitele sau nereusitele colegelor.

studio_videochat

De ce rivalitatea nu are sens intr-un studio de videochat?

Odata cu dezvoltarea tehnologiei si cu schimbarile care au aparut in societate pe plan mondial, miliarde de oameni au telefoane inteligente, laptopuri, tablete sau alte dispozitive cu ajutorul carora se pot conecta la internet. Multi dintre ei – in special barbatii, dar nu numai – sunt pasionati de platformele online dedicate adultilor.

Prin urmare, pe site-urile de videochat se afla, in fiecare clipa, milioane sau zeci de milioane de barbati din intreaga lume. Ei au varste si profesii diferite, dar si preferinte diverse in ceea ce priveste femeile. Prin urmare, chiar daca o colega are sute sau mii de vizitatori in camera de chat, tot raman alte cateva milioane de barbati cu care poti sa interactionezi, la randul tau.

Este ca si cum ai pescui intr-un lac urias, plin cu milioane de pesti de toate felurile. Crezi ca ai simti macar cea mai mica frustrare daca vezi ca cineva a prins un somn sau un biban? Bineinteles ca nu, din moment ce, la randul tau, ai posibilitatea de a pescui chiar mai mult decat ai avea vreodata nevoie!

Asadar, atunci cand numarul potentialilor admiratori este atat de mare, pentru a obtine succesul este suficient sa te concentrezi pe ceea ce ai tu de facut, fara sa te raportezi la alte persoane. Daca dai dovada de seriozitate, iti respecti programul de zi cu zi si ai mereu un aspect impecabil, cu siguranta vei reusi!

Spiritul de echipa existent intr-un studio videochat

Modelele online nu se percep reciproc ca rivale, ci intre ele se formeaza, de multe ori, frumoase relatii de prietenie. Ele isi ofera reciproc diferite informatii si ponturi care le ajuta sa progreseze.

In plus, intr-un studio de videochat exista un puternic spirit de colaborare, pe care un model online il percepe inca de la inceput. In primele cinci zile de lucru, o colega mai experimentata le pune la curent pe incepatoare cu toate secretele noului domeniu: caracteristicile fiecarei platforme online in parte, modul de folosire a aparaturii video si audio din camerele de chat, trucuri utile in interactiunea cu clientii.

Aceeasi atitudine binevoitoare o au si profesorii care ofera cursuri gratuite de machiaj, limba engleza si cultura generala, pentru a dezvolta exact calitatile necesare pentru a atrage un numar sporit de membri.

Siguranta este sporita de prezenta permanenta in studio a cel putin doi membri ai echipei de suport tehnic. Acestia intervin cu promptitudine de fiecare data cand se intampla sa apara o problema tehnica, reusind sa o rezolve rapid.

Prin urmare, invidia chiar nu isi are locul intr-un studio de videochat. In industria de divertisment online pentru adulti nu exista competitie, ci succesul se obtine impreuna!