Table of Contents
Cu totii avem nevoie, la un moment sau altul, sa ne depozitam lucrurile personale. Mutarea, munca, lipsa de spatiu, plecarea in strainatate, cand va veni momentul cu siguranta iti vei pune intrebarea „unde o sa imi depozitez lucrurile”? Desigur, putem apela la garajul unui prieten sau al unei rude, dar aceasta solutie este departe de a fi ideala: disponibilitate limitata, risc de efractie, conditii proaste de depozitare. Pentru a raspunde acestei probleme, in Romania apar tot mai multe centre specializate. Apare atunci intrebarea: Cum sa alegi depozitul potrivit? Astazi va vom ajuta sa inchiriati o hale de depozitare in liniste. Asigurare, metoda de depozitare, securitate, indiferent daca esti incepator sau inchiriazi deja o hala de depozitare, aceste sfaturi te vor ajuta sa profiti la maximum de aceasta solutie.
Evaluati calitatea halei de depozitare
Cea mai frecventa greseala este sa te concentrezi in primul rand pe pret. Da, raportul calitate-pret este important, dar ceea ce conteaza cel mai mult este ca spatiul de stocare este sigur, bine intretinut si usor de accesat. In acest ultim punct, asigurati-va ca va puteti accesa caseta 7 zile pe saptamana Serviciile suplimentare pot face, de asemenea, diferenta. De exemplu, unele centre ofera echipamente de manipulare (carucioare, transpalete, palanuri pentru cutii de la etaj etc.). Uneori sunt disponibile inchirierea sau imprumutul unui vehicul comercial, primirea coletelor, vanzarea cutii de mutare, domiciliarea. Acesta este cu siguranta un sfat de bun simt, dar verificati cu atentie reputatia profesionistului: faceti-va cercetari pe internet si adresati-va serviciului de clienti toate intrebarile. Este nevoie de primire profesionala si placuta!
Evaluati dimensiunea necesara pentru hala de depozitare
Majoritatea oamenilor fac o estimare vizuala aproximativa a cat de mult sa depoziteze. Subestimarea sau supraestimarea spatiului necesar va va costa bani si va va oferi o cantitate suficienta de stres. Inainte de a inchiria, va recomandam sa faceti un inventar al tot ceea ce urmeaza sa depozitati. Luati o banda de masurare si masurati cea mai mare parte a acesteia. De asemenea, planificati ce sa adaugati sau sa eliminati in viitor. Pentru a va usura munca, firma noastra va ofera un calculator online. Puteti contacta si consilierii centrului, acestia sunt experti care va pot indruma cu o abordare personalizata.
Alegeti locatia potrivita pentru spatiul vostru de depozitare
Spatiile de depozitare ofera adesea doua tipuri de inchiriere: interior sau exterior. Inchirierea unei hale depozitare situate in aer liber poate parea adesea mai ieftina. Cu toate acestea, inaltimea acestuia din urma este adesea foarte limitata, asa ca este important sa faceti o comparatie in metri cubi, mai degraba decat in metrii patrati. De asemenea, accesul cu masina poate facilita descarcarea. Nu confundati cutia de depozitare (in interior) si recipientul pentru depozitare (in exterior). Acestea sunt mijloace de depozitare foarte diferite care nu ofera aceleasi garantii in ceea ce priveste securitatea si conservarea. Daca doriti sa depozitati obiecte care se pot deteriora (mobilier din lemn, hartii, fotografii etc.), va recomandam sa optati pentru o inchiriere de interior. Pe de alta parte, daca trebuie sa depozitati obiecte mai putin sensibile, cum ar fi unelte, echipamente de gradinarit sau mobilier de exterior, atunci depozitarea in hala poate fi cea mai potrivita.