Categories Fără categorie

Un buchet de flori, o declarație de dragoste

Florile și dragostea sunt nu numai compatibile, ci chiar fac perechea perfectă. Cu o floare poți în orice moment să cucerești o femeie, iar dacă alegi un buchet de flori deosebit poți avea și mai mult de câștigat. Una dintre principalele modalități de a-ți exprima iubirea față de o persoană, un buchet de flori bine ales poate fi exact ceea ce ai nevoie atunci când dorești să îți surprinzi iubita în cel mai plăcut mod. Iată de ce trebuie să ții cont atunci când alegi vrei să alegi florile potrivite pentru a-ți exprima iubirea față de o persoană.

Ce simbolizează fiecare floare pe care o poți oferi unei femei?

Da, alegerea absolută pe care o poți face atunci când vrei să îi arăți iubirea unei femei este clasicul buchet de trandafiri roșii, simbolul pasiunii înflăcărate. Însă nu este aceasta singura posibilitate pe care o ai atunci când vine vorba de a-i transmite unei femei dragostea pe care i-o porți cu ajutorul florilor. Poți obține buchete flori deosebite și dacă alegi orhidee, lalele, flori de iris sau chiar garoafe sau crizanteme. Iată ce simbolizează acestea și cum le poți combina.

Un buchet de orhidei îi va demonstra unei persoane față de care dorești să îți arăți dragostea și recunoștință pentru schimbările în bine pe care le-a adus în viața ta. Iar lalelele strânse frumos într-un buchet colorat deosebit vor transmite un mesaj de dragoste arzătoare. Un buchet de lalele galbene îi va arăta persoanei iubite că îți dorești ca totul să fie bine, în timp ce un buchet de iriși îi va transmite dorința pe care o ai de a construi împreună o familie frumoasă. Deși garoafele nu sunt preferate de multe persoane pentru a fi oferite în scopul demonstrării dragostei, acestea arată simpatia pe care o are o persoană timidă sau teama de a exprima sentimentele prin intermediul cuvintelor sau altor acțiuni. Un buchet de crizanteme îi va arăta femeii căreia i-l oferi că îi apreciezi foarte mult personalitatea, iar un buchet de violete delicate va transmite prietenia și loialitate pe care i le porți. Nu numai florile pe care le vei alege îi vor transmite persoanei iubite un mesaj, ci și culoarea pe care o au acestea sau modul în care le vei combina.

Ce flori preferă femeile în funcție de zodie?

Și sfaturile pe care le oferă astrologii te vor ajuta să găsești buchetul de flori potrivit pentru a exprima dragostea pe care o ai față de o persoană. Astfel, dacă ești în căutarea florilor potrivite pentru un berbec, poți face o comanda flori online de violete blânde, dacă vrei să îi oferi flori unei femei taur va trebui să alegi margarete și crini, iar unei femei în zodia gemeni îi poți alege narcise și trandafiri.

O femeie în zodia leu preferă, de regulă, floarea-soarelui și crizantemele, o femeie scorpion preferă cameliile, iar o femeie capricorn iubește garoafele albe, macii și clopoțeii, în timp ce o femeie vărsător se va bucura de zambile albastre.