Categories Fără categorie

Cheile pentru alegerea covorului din sufragerie

Un covor poate ajuta da acea nota de caldura si sa inchida un mobilier bun sau sa distruga un loc de munca daca facem o greseala cu dimensiunea sau locatia sa. Iata cateva sfaturi pentru a ajuta designul camerei sa fie cu adevarat un spatiu frumos.

Una dintre principalele sale utilizari este de a defini o zona intr-una mai mare, mai ales astazi cand tendinta este de a paria pe spatii deschise. Poti gasi produse la reduceri si promotii astfel incat sa ai de fiecare data piesele de care ai nevoie la cele mai mici preturi. In felul acesta, va fi mult mai usor petru tine sa obtii reuzultatele dorite atunci cand iti configurezi si decorezi interioarele. Astfel, vei diminua investitiile si vei reusi sa faci tot ce e nevoie pentru ca interioarele tale sa se simta confortabil si sa fie elegante.

Covorul este o piesa cheie in camera ta de zi, asa ca iti oferim cele mai bune sfaturi pentru a alege bine.

Covorul din sufragerie este un element fundamental, mai ales acum cand incepe sezonul toamna-iarna. Pe langa faptul ca iti faci sederea un loc mult mai cald si mai primitor, covorul este un element decorativ esential pentru a imbraca podelele casei tale. Dincolo de gusturi si stiluri, exista anumiti parametri de care trebuie sa tii cont pentru a alege  covorul. Se vor gasi cu usurinta cele mai bune covoare daca stii cum sa cauti.

Cu aceste cinci sfaturi simple, alegerea covorului pentru camera de zi va fi extrem de usoara . Dimensiune, material, stil… Urmeaza acest ghid si nu vei regreta alegerea facuta. Aceasta este tot ce trebuie sa luati in considerare atunci cand alegeti covorul pe care il veti pune in camera de zi.

1 Dimensiunea covorului

Una dintre cele mai frecvente greseli atunci cand decorati este alegerea unui covor prea mic. Covoarele, pe langa faptul ca ofera caldura si fac casa noastra mai confortabila, servesc la delimitarea vizuala a zonelor. In camera de zi, alegeti un covor care gazduieste intreaga zona de zi, in care masa de cafea si picioarele canapelei si fotoliilor se aseaza bine.

2 Materiale: lana, bumbac, sintetic…

Depinde de utilizarea pe care o veti da. Tine cont de faptul ca acele covoare din tesaturi naturale sunt mai valoroase, astfel incat aduc o nota de eleganta si exclusivitate sejurului tau. Daca ai de gand sa le dai valoarea pe care o merita, mergi mai departe. Daca este un covor care va fi intr-un living cu multa viata si trafic de oameni, poate ca ceea ce cautati este unul sintetic, care este, de asemenea, mai accesibil.

  1. ¿Imprimat,buna idee ?

Este posibil sa aveti nevoie ca  si covorul sa fie elementul vedeta al sufrageriei dvs. In cazul in care sunt prezente  liniile simple si culorile simple in camera ta, ar trebui sa rupi in mod eficient toata simetria cu un covor cu model bun. Dar daca pernele tale sunt geometrice, ai paturi crosetate, iar peretii tai sunt plini de decor, poate fi necesar sa-ti inmoi camera de zi ,cu un covor neted. Cautati un echilibru , asta e ideea!. Desi, asa cum spunem mereu, este o chestiune de gust!

  1. Covoare clasice sau la moda

Aici intra in joc bugetul pe care il ai pentru covorul tau. Daca esti in cautarea a ceva care sa supravietuiasca trecerii timpului si care sa se imbine cu toate stilurile, opteaza pentru clasic, investeste intr-un covor atemporal bun. Dar, daca tendintele sunt ceea ce vrei sa cauti , pariaza pe un sintetic cu imprimeul si culoarea momentului pentru a da bucurie sufrageriei tale.