Categories Fără categorie

Lungimea potrivita a rochiilor de seara

Orice femeie a patit probabil, cel putin odata in a-si gasi rochia de seara perfecta, dar din pacate aceasta sa fie prea lunga pentru ea. Exista cateva sfaturi simple, astfel incat o femeie sa se poata simti confortabil in rochia sa de seara, si sa lase o impresie minunata.

Atunci cand cumperi clee mai frumoase rochii de ocazie, iti recomandam sa iei in calcul si sfaturile de mai jos. Astfel, vei reusi cu siguranta sa obtii rezultatele dorite si sa intorci toate capetele la petrecerile la care mergi. In felul acesta, va fi foarte simplu pentru tine sa porti cele mai interesante tinute. Cumpara tinutele perfecte, care sa te ajute sa iesi in evidenta si care sa iti contureze foarte bine toate atuurile.  Vei gasi rochii pentru toate tipurile de corp si pentru orice tip de personalitate.

Alege rochii de seara lungi in forma potrivita corpului tau!

Cand cauta rochii de seara pana la podea, se intampla ca o rochie sa fie prea lunga. De fapt, acest lucru se intampla foarte des, deoarece lungimea rochiilor este orientata catre femeile mai inalte. Acest lucru este obisnuit, deoarece se poate scurta oricand. Dar daca rochia este prea scurta, trebuie sa caute o alta rochie de seara daca doreste sa fie pana la podea. Regula nescrisa spune ca atunci cand o femeie imbraca o rochie pana la podea, ar trebui sa se vada doar varfurile pantofilor sai. Deci, tivul ar trebui sa pluteasca la un inch sau doi deasupra podelei. Deci va fi suficient spatiu pentru picioare si nu va exista riscul in a se impiedica de material. Aceasta lungime permite, de asemenea, sa isi puna pantofii in lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, nu trebuie sa fie intotdeauna pana la podea. Cand a gasit o rochie lunga de seara placuta, isi poate transforma rochia lunga de seara intr-o rochie pana la genunchi. Genunchii ar trebui acoperiti in acest caz. In cele din urma, va putea scurta rochia de seara la lungimea gambei. Aceasta lungime este, de asemenea, foarte festiva si eleganta. Tivul trebuie sa se incheie la nivelul mijlocului gambei. In oricare dintre aceste cazuri, ar trebui sa discute bine despre schimbare cu croitorul de incredere. Fie sifon sau tul, tafta sau jerseu, multe sunt posibile si ofera multa libertate de a lua decizii in functie de preferinte.

Majoritatea croitorilor s-au priceput sa scurteze o rochie de seara. Fustele din sifon si din jerse au o cusatura pe tiv. Prin urmare, materialul este scurtat si cusut din nou. Tulle, de exemplu, este cel mai usor de scurtat, deoarece nu este cusut la tiv si, prin urmare, trebuie doar scurtat. Asa ca nu vor exista  griji cu privire la numeroasele straturi ale rochiei. In mare parte, este mult mai usor decat pare. Multe rochii au si o banda de intarire la capatul fustei. Acest lucru ofera mai multa eleganta si face rochia de bal sa para si mai festiva. Scurtarea unei astfel de rochii de bal nu este nici o problema. Banda de armare este indepartata, fusta este scurtata la lungimea dorita si banda este reintrodusa.

Cu toate acestea, se poate scurta doar dupa ce se vor gasi pantofii potriviti. Pentru ca in functie de inaltimea tocului pantofilor, cantitatea de material ce trebuie scurtat variaza. Daca rochia este putin prea lunga, atunci nu trebuie mers imediat la croitor. Se va incerca mai intai sa se obtina lungimea perfecta cu un toc putin mai inalt. Si bineinteles, daca rochia de seara este putin prea scurta, se va incerca cu un toc plat. In cele mai multe cazuri, este indicat in a se pastra materialul separat.