Categories News

Ce piese de drujba intra in componenta modelului MSA 140 C-B cu acumulator?

Motoferastraul MSA 140 C-B face parte din seria utilajelor cu acumulator de la Stihl, alaturi de masina de tuns iarba RMA 339 C, motocoasa FSA 56/57, suflanta BGA 56/57 si foarfecele pentru gard viu HSA 56. Promovat drept un model „extrem de capabil si manevrabil, compact, puternic, usor si extrem de silentios”, MSA 140 C-B este echipat cu unele dintre cele mai moderne si performante piese de drujba disponibile pe piata. Acestea, dezvoltate in urma unei experiente de peste 90 de ani a brandului german, fac produsul respectiv ideal pentru silvicultura, agricultura si gradinarit.

Acest motoferastrau recomandat de Roco Piese se remarca prin urmatoarele caracteristici importante: este extrem de usor, ceea ce permite o utilizare indelungata; perfect echilibrat, pentru o manipulare usoara; iar lantul, una dintre cele mai importante piese de drujba, are o viteza mare si poate fi inlocuit si tensionat cu usurinta si rapiditate. Astfel, iti va oferi un nivel al productivitatii la care nici nu ai visat, fie ca esti un profesionist sau simplu amator in domeniu.

Iata, in continuare, care sunt principalele beneficii ale modelului de motoferastrau MSA 140 C-B:

– puternic, usor si silentios. Aceste trei calitati merg mana in mana, fiind rezultatul impletirii dintre tehnologia, profesionalismul si fiabilitatea tipice produselor germane. Versatil, potrivit atat pentru lemne si tufisuri, cat si pentru crengi, acest motoferastrau cu piese de drujba moderne permite mai multe taieri intr-un timp mai scurt. In ciuda puterii sale, utilajul este extrem de usor si silentios, nefiind nevoie de protectii pentru urechi;

– lant cu tensionare rapida. Lantul modelului MSA 140 C-B poate fi tensionat fara unelte, prin simpla actionare a rotitei de reglare. De asemenea, sina este asigurata automat, prin strangerea capacului pinionului;

– precizie elvetiana a lantului. Singurul mod in care un produs autentic german poate fi imbunatatit este prin adaugarea preciziei elvetiene. Mai exact, ne referim la unele dintre cele mai importante piese de drujba, lanturile, care sunt produse in tara cantoanelor si aluneca fara efort prin lemn, pentru o taiere curata;

– acumulator performant. Cu bateria AK 30, beneficiezi de pana la 180 de taieri cu o singura incarcare.

Iata, in continuare, care sunt principalele specificatii tehnice ale modelului de motoferastrau MSA 140 C-B de la Stihl:

– greutate: 2,6 kilograme;

– greutate fara baterie: 2,2 kilograme;

– nivel putere sonora: 94 dB (A);

– nivel vibratii stanga/dreapta: 4,3/4,8 m/s2;

– rollomatic: E;

– lungime taiere: 30 de centimetri;

– pas lant motoferastrau: 1/4″ P;

– tehnologie baterie: litiu-ion compact.

„Stihl este recunoscuta pentru faptul ca produce dintotdeauna utilaje pentru profesionistii aflati in cele mai dificile situatii, atunci cand esecul nu este o optiune. Lucram constant la precizia, durabilitatea si utilizarea in siguranta a uneltelor noastre, echipate cu cele mai performante piese de drujba. Cu Stihl, atat profesionistii, cat si gradinarii privati sunt bine echipati, pentru orice provocare cu care se confrunta”, se arata pe site-ul oficial al producatorului german.

Daca ai nevoie de piese de drujba sau orice alte componente de schimb, iti recomandam furnizorul Roco Piese, unde vei gasi una dintre cele mai bogate si variate oferte din Romania.