Categories Fără categorie

Ce tipuri de lavoare sa alegi pentru o amenajare Shabby Chic?

Pentru multe persoane, baia nu este doar un loc in care sa iti indeplinesti ritualul de ingrijire zilnic este si un loc destinat pentru relaxare. Este normal sa iti doresti ca spatiul sa arate cat mai prietenos si primitor, motiv pentru care alegerea unui design potrivit este o misiune foarte importanta. Daca iti plac tonurile calde, mobila cu ornamente, detaliile si accentele placute, obiectele restaurate si cu modele florale precum lavanda sau trandafiri, atunci iti recomandam sa alegi stilul Shabby Chic.

Creeaza o baie in stil Shabby Chic si alege elementele potrivite

Stilul acesta se remarca in special prin indrazneala. Mai exact este vorba despre curajul de a combina elemente total diferite. Unul dintre cele mai importante elemente din baia ta este lavoarul. Pentru a putea obtine un look in acest stil deosebit de placut si atractiv, recomandarea noastra este sa alegi un lavoar baie potrivit.

Pe piata vei putea sa gasesti numeroase modele de lavoar baie insa, acesta trebuie sa se potriveasca perfect stilului Shabby Chic. Spuneam mai devreme ca acest stil utilizeaza foarte mult piese de mobilier restaurate sau chiar si unele modele cu aspect vintage. Pentru a crea senzatia de caldura poti sa folosesti un lavoar baie cu dulapior cu aspect vintage sau, daca ai putina indemanare atunci poti sa transformi chiar tu mobilierul din baie astfel incat sa se potriveasca acestui stil de amenajari interioare.

Pentru ca imaginea sa fie cat mai completa, iti recomandam sa alegi si o baterie pentru baie care sa fie in acelasi stil. Iti recomandam sa folosesti ca nuante pentru baterie crom, auriu sau aramiu. Aceste culori vor completa perfect modelul de lavoar baie ales.

Stilul Shabby Chic presupune sa utilizezi rame foto asezate cat mai neconventional, candelabre sau decoratiuni aranjate intr-un mod cat mai creativ. Insa, inainte de a le pune in baie asigura-te ca vor rezista la conditiile la care urmeaza sa fie expuse. Obiectele vechi pot sa prinda viata si o noua utilizare daca le restaurezi. Chiar si acel lavoar baie pe care te pregateai sa il arunci poate sa fie restaurat. Desigur, va trebui sa il verifici bine inainte daca nu este crapat sau daca prin simpla restaurare va putea sa fie utilizat in cele mai bune conditii.

Alege obiecte sanitare potrivite si de calitate

Pentru ca piata este foarte variata vei putea sa gasesti modele de lavoar baie create special pentru a se potrivi cu acest stil atat de creativ si impresionant. Pentru a pune in aplicare acest stil de amenajari in baie tot ce ai nevoie sa investesti este cat mai multa creativitate.

Desi acest stil de amenajari este caracterizat prin opulenta totusi este recomandat sa nu aglomerezi foarte multe elemente decorative. Combina diverse tipuri de materiale si obtine o baie care sa impresioneze prin creativitate dar si prin intermediul elementelor utilizate. In special atunci cand alegi un lavoar baie si obiecte sanitare in general, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt de calitate pentru a te putea servi cat mai mult timp.