Categories News

Bonete medicale utile și comode

Bonetele medicale utile și comode nu sunt niște produse oarecare, ci un sortiment de accesorii medicale pentru acoperirea capului personalului medical feminin și masculin din spitale, clinici, cabinete medicale, săli de operație, cabinete de cosmetică și masaj.  Astfel de echipamente medicale pot fi găsite în colecțiile magazinului online Drinuniforma. Sunt confecționate dintr-un material spongios, care nu lasă scame și au sistem de prindere cu șnur sau cu elastic.

Bonetele medicale sunt fabricate pentru utilizarea în sistemul medical sau cosmetologie și sunt ideale pentru a proteja părul și a menține capul în condiții sterile. Funcția principală este însă, protecția pacientului. În același timp, bonetele medicale protejează pacientul nu numai de firele de păr care ar putea cădea, ci și de particulele mici care se pot răspândi de pe scalp.

Aceste accesorii sunt utilizate în instituțiile medicale pentru a respecta normele stabilite de standardele sanitare și de igienă. De asemenea, nu sunt mai puțin utilizate în diverse industrii non-medicale. Boneta medicală are un format universal care oferă confort în utilizare personalului medical feminin și masculin.

Bonete medicale – Domenii de utilizare

Bonetele medicale sunt utilizate nu numai în instituții medicale (maternități, secții chirurgicale și terapeutice etc.), ci și în saloane de înfrumusețare, laboratoare și în industria alimentară. Sunt confecționate dintr-un material special nețesut și sunt disponibile într-o gamă largă de modele.

Gama de bonete chirurgicale trebuie să îndeplinească standardele de calitate stabilite. Principalele caracteristici includ siguranța și non-toxicitatea lor, impermeabilitatea și permeabilitatea aerului, precum și hipoalergenicitatea și rezistența la substanțele chimice agresive. Igiena și excluderea efectivă a răspândirii și dezvoltării infecțiilor nosocomiale și a virusurilor, sunt practic imposibil de evitat fără o protecție completă a capului.

Boneta medicală este disponibilă în diferite culori (albastru, alb, verde, mov, roz, colorată) și este utilizată cu precădere, în sălile de operații chirurgicale. Îți oferă confort și o poți utiliza cu ușurință, este compactă și nu ocupă mult spațiu în timpul depozitării. O caracteristică a acestor modele este prezența unei benzi elastice moi care nu îți lasă urme pe piele, nici chiar după utilizare prelungită. De asemenea, bonetele medicale confortabile cu legături de fixare, sunt indispensabile personalului spitalului, în special medicilor și chirurgilor.

Bonete medicale din materiale hipoalergenice

Astfel de accesorii sunt confecționate din materiale ecologice, astfel încât, nu îți pot provoca alergii și iritații pe piele. Toate produsele sunt certificate și aprobate pentru utilizare în instituțiile medicale.

Boneta medicală cu bandă elastică, nu este fundamental diferită de o bonetă medicală cu șnur, diferența dintre ele fiind doar sistemul de prindere. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru personalul cu păr lung și coafuri pufoase, deoarece oferă suficient spațiu pentru a strânge părul în interior. Utilizarea de materiale moderne de înaltă calitate, le permite spălarea și dezinfectarea în mod repetat.

Trebuie menționat că aceste produse medicale nu se micșorează după spălare, practic nu se șifonează și protejează perfect împotriva murdăriei și a prafului. Gama largă de modele din magazinul online Drinuniforma, îți permite să alegi un model potrivit pentru tine și în funcție de preferințele tale.