Categories News

10 motive pentru personalizare accesorii Motorola

Ne place să ne îmbrăcăm frumos, să ne cumpărăm haine de lux și pantofi la modă, ori accesorii care sclipesc și ne pot ajuta să avem aspectul și înfățișarea dorită. Iar telefonul este, fără doar și poate, unul dintre cele mai valoroase lucruri ale acestei generații.

Dar smartphone-urile sunt destul de scumpe și achiziția unuia poate fi un adevărat efort pentru unii. Și chiar dacă alegi să economisești mult pentru a ți-l cumpăra, vrei să faci asta deoarece îți dorești să urmezi acest stil și trend al zilelor noastre. Însă, este foarte important să iei în calcul un anumit aspect încă dinainte de a-l cumpăra, și anume, necesitatea de a cumpăra și carcase telefon împreună cu dispozitivul.

Iată 10 motive pentru a cumpăra o carcasă pentru telefon:

1.   Protecție

Telefonul tău este expus la multe pericole în timpul zilei. O carcasă bună îți va proteja telefonul față de eventuale deversări de lichide, praf, frecarea de alte lucruri când este ținut în buzunare sau geantă.

2.   Zgârieturi

Nu îți place să vezi zgârieturi pe ecranul telefonului tău Motorola, nu? Acesta este și motivul pentru care ai nevoie de o husă și o protecție de ecran bune, pentru a proteja smartphone-ul scump și ecranul acestuia.

3.   Frecare

O carcasă bună îți poate proteja telefonul nu numai de zgârieturi, decolorare, exfoliere a finisajelor metalice, ci și împotriva frecării de alte obiecte.

4.   Ușor de prins

Telefoanele elegante și sexy sunt un pic alunecoase. Optând pentru un model personalizat de husă Motorola G7 Power va fi mult mai ușor să îl ții în mână și va fi redusă mult posibilitatea de a scăpa dispozitivul.

5.   Protecție împotriva căderii

Smartphone-urile sunt construite puternic, dar acest lucru nu înseamnă că sunt scutite de pericolul căderii ocazionale. Există anumite modele de telefoane care sunt mult mai susceptibile să se distrugă atunci când cad, în special ecranul.

6.   Unic

Alegerea unei carcase personalizate pentru telefonul tău nu va face decât să îl facă unic. De asemenea, husa poate adăuga stil și poate exprima personalitatea ta.

7.   Prețul

Da, smartphone-urile sunt scumpe. Acesta este și motivul pentru care este necesară o carcasă pentru a adăuga protecție împotriva deteriorărilor, căderilor, zgârieturilor, apei și altor posibile motive.

8.   Telefon vechi

Telefonul vechi ar putea avea o valoare sentimentală pentru tine și dorești să îl păstrezi intact cât mai mult timp. Sau poate dorești să îl acoperi pentru ca oamenii să nu vadă că ai un dispozitiv vechi.

9.   Funcții suplimentare

Anumite modele de carcase și huse au funcții suplimentare. Poți alege modelul de husă flip care permite păstrarea în interior a cardurilor sau a anumitor notițe. Ori poți alege un model mai modern de husă, cu baterie inclusă, care va fi de un real ajutor atunci când uiți să îți încarci dispozitivul.

10.                 Upgrade

Dacă folosești o carcasă pentru telefonul tău și dorești după o vreme să faci un upgrade, acest lucru te poate ajuta să obții o sumă mai mare pe telefon, căci acesta are o valoare ridicată pentru că dispozitivul a fost protejat în permanență de daune, lovituri și zgârieturi.