Categories legal

Avocat Samy Ilie – Israel vine in ajutorul romanilor

Se spune ca sangele apa nu se face si ca orice realizare a unui roman ar trebui sa ne bucure. Suntem harnici, omenosi si capabili si tocmai datorita acestor calitati, angajatorii straini ne prefera.

Ni se umple sufletul de multumire, cand elevi romani se intorc cu medalii de aur de la olimpiade internationale de stiinte si inca mai avem satisfactia primei note de 10 la gimnastica din lume. Toate aceste aspecte pozitive umbresc greselile politice care se fac in tara, fiindca lupta politica imbraca uneori aspecte nefiresti.

Ca natiune, noi, romanii, avem datele genialitatii si concretizarea lor depinde de modul in care muncim.

Si existenta unui om ca avocat Samy Ilie – Israel ne multumeste pe deplin in multe privinte.

Mai intai, acest roman ne ofera mandria ca un conational a reusit sa obtina functii atat de importante in Israel. Cu siguranta ca a capatat increderea autoritatilor si s-a distins prin merite profesionale deosebite si prin caracterul sau, daca a reusit sa:

 1. Conduca o echipa puternica de procurori, timp de decenii.

Misiunile au fost multe si grele, dar s-a achitat de ele la superlativ, impreuna cu echipa sa. Presa din Israel a relatat pe larg despre anchete imposibile in care erau implicati criminali periculosi, despre tentative de atentate la siguranta statului pe care Samy Ilie le-a inabusit din fasa.

 1. Colaboreze cu politia oferindu-i acesteia informatiile necesare pentru prinderea unor infractori periculosi.
 2. Răspundă de securitatea a milioane de oameni.

Romanii din Israel sunt intrebati adesea din ce tara vin, iar ei spun cu mandrie ca vin din aceeasi tara din care a venit Samy Ilie, iar aceasta este cea mai buna recomandare pentru ei.

Un om de incredere, cu o excelenta pregatire profesionala care ne face cinste in aceasta tara valoreaza enorm. Numele lui este pe buzele tuturor. In prezent, il cunosc si vorbesc cu placere despre el romanii carora le-a facut mult bine si israelienii pentru care a lucrat decenii la rand, fara sa comita vreo greseala.

Dupa ce si-a incheiat toate misiunile care i-au fost incredintate de tara in care traieste, Samy Ilie si-a dedicat intreaga activitate romanilor. Acesta este al doilea motiv serios de multumire pentru romani ca Samy Ilie exista, ca este un avocat renumit si ca are mereu usa cabinetului sau deschisa pentru romanii in slujba carora lucreaza. Este linistitor sa stii ca poti apela la un specialist care vorbeste aceeasi limba cu tine si care are atat de multe realizari profesionale.

De cand lucreaza pentru romani, Samy Ilie isi valorifica intreaga experienta capatata in anii in care a detinut functii importante in Israel. Stie cum decurg anchetele in aceasta tara, stie cum se obtine cetatenie si stie cum se obtine o gratiere, o eliberare pe cautiune, iar toate aceste secrete le utilizeaza sa isi ajute romanii.

Ce poate face concret acest avocat de renume pentru un roman?

 1. Il ajuta sa obtina cetatenie si sa ramana in Israel cu acte in regula si cu toate drepturile. Multi romani au evitat expulzarea datorita interventiei energice a acestui avocat de omenie.
 2. Obtine eliberarea sa pe cautiune din arest.Iti este frica de arest la tine in tara, dar sa fii cu oameni straini pe care nu ii intelegi si sa nu stii nimic despre legile lor!
 3. Da, poate stai de 3, de 5 ani dupa gratii si ti-ai pierdut ultima speranta, dar poti lua legatura cu Samy Ilie sa ii scrie presedintelui, fiidca asa a obtinut el gratierea a zeci de romani.
 4. Stergerea unei condamnari pentru care ai ispasit pedeapsa din cazier. Oricine are dreptul la a doua sansa. A gresi este omeneste si cine a fost pedepsit o data pentru fapta sa nu trebuie sa plateasca la nesfarsit.
 5. Apararea in fata instantelor de orice fel, pledoaria fiind spusa in ebraica sau in engleza, dupa caz.
 6. Pregatirea minutioasa a anchetelor. Ai nevoie de suport, chiar daca esti nevinovat.
 7. Reobtinerea permisului de conducere dupa ce acesta a fost retinut in urma unor incalcari ale regulilor de circulatie din aceasta tara.
 8. Cumpararea de proprietati, infiintarea unei afaceri, administrarea acesteia cu mana forte. Ai bani de investit, dar nu stii in ce? Samy Ilie stie sa ofere idei de afaceri concretizate in castiguri de milioane de euro.

Da, Samy Ilie este un geniu printre avocatii din Israel, dar asta nu inseamna ca este greu sau imposibil de ajuns la el. Datele sale de contact sunt disponibile pe site-ul Si-law.ro si iti poti face oricand o programare ca sa obtii consultanta de care ai nevoie.

Nici tarifele nu sunt astronomice, in plus, vei descoperi un om modest, care se implica total alaturi de clientul sau si in ciuda notorietatii da dovada de multa omenie.

Ne mandrim cu el, stiind cat bine a facut tarii care l-a adoptat si avand certitudinea ca daca ne vom afla in dificultate pe teritoriul Israelului va fi gata sa ne ajute.

Avem nevoie de astfel de oameni, iar datele lor de contact sunt la fel de valoroase ca aurul.

Niciodata sa nu spui:„Sunt un om cinstit si nu voi avea niciodata probleme cu legea, prin urmare nu am nevoie de numarul de telefon al lui Samy Ilie”, fiindca nevoia de avocat seamana in multe privinte cu nevoia de medic.

Fii precaut si intereseaza-te cine ar putea sa te scape de necazuri neprevazute sau sa te ajute sa te afirmi in Israel!

Samy Ilie, aceasta legenda vie, reprezinta mandria noastra, a tuturor romanilor!