Categories legal

Serviciile de colantari auto sunt solutia perfecta pentru un un look de invidiat al oricarei masini!

Orice iubitor si pasionat de masini, isi doreste ca propriul autoturism sa dispuna de o amprenta unica si personala. In acest sens, cele mai bune dar si intalnite “modificari” care se realizeaza, sunt cele de natura estetica.

Din punct de vedere estetic, cea mai des intalnita interventie, este reprezentata de culoarea unei masini. In aceasta situatie, avem puse la dispozitie doua posibilitati. Fie cea a revopsirii, fie cea a colantarii auto.

Dintre acestea doua, varianta care a castigat tot mai mult teren in special in ultimii ani, este reprezentata de aplicarea autocolantului auto, in principal datorita preturilor mult mai accesibile in comparatie cu o revopsire integrala. In general, masinile colantate ofera o satisfactie mult mai mare pentru orice iubitor si pasionat de masini.

Exista o multime de avantaje pentru care un numar tot mai mare de soferi aleg sa aplice autocolant pe autoturismele personale.

Tarife accesibile si economii pe termen lung

Asa cum am mentionat anterior, este mult mai ieftin sa apelati la servicii de colantari auto, pretul accesibil fiind dat de costul in sine al materialelor si de faptul ca o astfel de operatiune este mult mai accesibila si nu necesita aparatura sofisticata precum in cazul unui atelier profesional de vopsitorie. Intr-adevar, este nevoie pentru o lucrare de calitate si durabila in timp, de personal indemanatic si cu anumite cunostinte, plus unelte speciale, insa pretentiile nu sunt la fel de mari. Avand o masina colantata eficient, nu veti intampina nici un fel de problema in ceea ce priveste umflarea, decojirea sau decolorarea. Un invelis de calitate nu se va schimba intr-un interval scurt de timp, insa, trebuie respectate sfaturile celor de la atelierele specializate. Este indicat sa aveti un garaj sau un loc de parcare umbrit, deoarece expunerea indelungata la soare puternic, poate afecta integritatea autocolantului.

Protectie pentru vopseaua originala

Deoarece este vorba despre un invelis care acopera toata suprafata exterioara a unei masini, vopseaua va fi protejata impotriva zgarieturilor relativ usoare, precum si impotriva aparitiei ruginii. Astfel, vopseaua fiind protejata, de exemplu, intr-o posibila situatie in care masina se va vinde, valoarea ceruta pe aceasta, va fi mai mare decat in cazul in care avem de-aface cu o masina cu diverse probleme estetice.

Usor de inlocuit

Utilizand un pistol cu aer cald special, autocolantul se poate da jos foarte usor in cazul in care doriti sa reveniti la aspectul initial cu vopseaua orignala, precum si daca doriti schimparea culorii folosind tot un colant auto. Folosind acel pistol special cu aer cald, nu numai ca se va indeparata rapid vechiul autocolant, ci si adezivul se va putea curata extrem de simplu si rapid.

Material excelent pentru marketing

La serviciile de colantari auto, pot apela cu toata increderea si patronii de companii care dispun de flote auto. Astfel aceste masini pot fi inscriptionate cu diferite mesaje referitoare la companie, cu logo-ul acesteia, sloganuri, imagini sugestive si asa mai departe. O astfel de masina este usor de observat in trafic de catre oameni, existand sanse foarte mari ca pe viitor, acestia sa apeleze la serviciile firmei respective, tocmai pentru ca intr-un fel sau altul, le-a ramas in minte acea imagine cu masina respectiva.

Colantarile auto sunt perfecte pentru serviciile de taximetrie

Pentru orice firma de taxi sau persoana fizica ce doreste sa practice aceasta meserie in colaborare cu o firma specializata, va fi mult mai usor si mai accesibil sa apeleze la serviciile de colantari auto pentru a obtine o masina specifica, galbena. De asemenea, pentru aceste masini, exista o multime de firme de colantari auto care ofera diferite discount-uri pentru serviciile de colantari auto.

In materie de colantari auto, puteti gasi cele mai bune solutii, la numai un simplu click distanta. Online este mult mai simplu, iar la o simpla cautare pe internet prin cuvinte specifice precum “colantari auto”, puteti gasi astfel de servicii, disponibile la o multime de societati.

Un bun exemplu de firma care se ocupa cu servicii de colantari auto de-o calitate superioara, precum si la preturi foarte avantajoase, este Carbonsystems.ro. Acestia aplica autocolant de-o calitate superioara, atat pentru persoanele fizice, pentru simpli amatori de schimbari, cat si pentru firmele de taximetrie ori pentru flotele auto ale diverselor companii, prin acele colantari personalizate in functie de nevoile clientului. Este de mentionat si faptul ca, oricine isi doreste un anumit model de colant personalizat, de exemplu pentru capota, poate apela cu toata increderea la Carbonsystems.ro si cu siguranta nu va regrata.

Astfel, daca aveti o culoare preferata care nu este oferita in catalogul producatorului auto de la care urmeaza sa achizitionati masina, o colantare ulterioara achizitiei, poate reprezenta cea mai buna solutie. De asemenea, poate ca v-ati plictisit pur si simplu de culoarea autoturismului personal, si va doriti o schimbare, insa, nu dispuneti de un buget foarte generos pentru o revopsire, aplicarea autocolantului este excelenta. Echipa Carbonsystems.ro va poate ajuta in orice situatie, indiferent de nevoile pe care le aveti in materie de autocolant auto.

Acestea fiind spuse, autocolantul auto reprezinta cea mai buna optiune pentru cei care isi doresc rapid, ieftin si eficient o schimbare pentru masina personala, si nu numai. Optiunile in ceea ce priveste culorile sunt nenumarate, fie ca este vorba despre o culoare clasica lucioasa, despre o culoare mata, o culoare metalica cromata ori despre diverse tratamente grafice si asa mai departe. Singurele limite sa spunem asa, constau in imaginatia dumneavoastra, si bineinteles in bugetul pe care il aveti. Insa, din punctul nostru de vedere, aplicarea autocolantului pe orice autoturism merita toti banii, astfel ca, sfatul nostru este sa nu va zgarciti, sa strangeti suma necesara si sa optati exact pentru culoarea si/sau modelul dorit daca este vorba despre tratamente grafice.