Categories legal

Cartus toner compatibil pentru o afacere sau o firma de nota 10

Zilele trecute am fost la banca sa mi se faca un ordin de plata si mi s-a inmanat un document din care nu se intelegea nimic. Fara bunavointa beneficiarului, marfa nu mi-ar fi fost livrata la domiciliu si as fi pierdut banii. Scrisul era sters si textul tiparit pe formularul respectiv putea fi citit numai partial.

Sa va povestesc pe larg despre ce este vorba si cum am ajuns sa am o parere indoielnica despre o banca renumita.

Imi place tot ce tine de portul nostru popular si admir: iile (am colectii intregi cu diferite flori si combinatii de culori), fustele si gentile stilizate, dar si margelele sau zgardanele. Este adevarat ca toate aceste comori sunt realizate cu multa truda, dar este atata frumusete in fiecare centimetru patrat de produs, incat nu pot sa nu cumpar pentru mine si pentru cei dragi, oricat ar costa de mult! Simt ca ia ma reprezinta, iar cea mai draga piesa din colectie este o ie cu maci.

La fel am simtit si in momentul in care pentru sarbatoritii mei dragi din iunie am comandat ii si camasi populare si fuste din catifea neagra, brodate cu flori de camp. Le-am facut un dar de suflet fiecaruia si m-am simtit fericita ca am putut sa le ofer lucruri de pret.

Am convenit cu reprezentanta magazinului sa merg la banca si sa fac un transfer bancar, fiindca i-am explicat ca ma tem sa platesc singura cu cardul, iar ea avea nevoie de bani sa plateasca lucratoarele.

Si iata-ma la banca la ora 8, 30, fiindca se deschide la ora 9 si se face coada destul de mare. De cand cu pandemia asta, cand ai ceva de rezolvat la banca, aloci cel putin 3 ore asteptarii. Daca ajungi la 10, te va bate soarele in cap, fiindca nu ai unde sa te bagi la umbra.

In banca nu intra mai mult de 3 persoane: una la automatul la care se platesc ratele si se achita facturi si alte doua la ghisee sau la functionarele care fac diferite operatiuni.

Inaintea mea erau deja 7-8 persoane si nu mi s-a parut prea lunga asteptarea, fiindca doream sa ii surprind pe cei dragi si abia asteptam sa primesc si sa port ce comandasem si pentru mine. A fost greu, dar asteptarea a meritat fiindca darurile au fost apreciate la adevarata lor valoare.

Mi-am pus masca inainte de a intra si am completat cu atentie formularul la ghiseu. Trebuie sa va spun ca de cate ori achit produse in acest fel, ma stresez mai mult decat ar trebui, fiindca imi este frica sa nu gresesc ceva si banii sa ajunga in alt cont.

M-am straduit ca fiecare numar al conturilor sa fie la locul lui, functionara a luat formularul de la mine si a demarat transferul. A fost tot timpul atenta cu mine, mi-a explicat ce am de facut si nu a fost vina ei ca am plecat cu o impresie deloc favorabila despre serviciile bancii.

Cred ca daca ar fi avut cartus toner compatibil  comandat de pe site-ul magazinului Cartushop.ro, nu mi-ar fi dat chitanta aceea de pe care nu se putea citi nimic. Totul era sters, exceptand numele meu si numele firmei si al reprezentantului ei. Nu se putea descifra suma, oricata bunavointa ar fi avut cineva.

A trebuit sa scanez documentul si sa trimit dovada ca am facut plata. Noroc ca beneficiarul a fost de buna credinta si vazand numele meu m-a crezut pe cuvant si mi-a trimis marfa la domiciliu.

Recomand bancii X sa isi cumpere neaparat cartus toner compatibil de la Cartushop.ro, fiindca va avea si multe beneficii. Iata care sunt acestea:

-livrarea se face la adresa indicata in formularul de comanda, cat mai repede cu putinta. S-a terminat tusul si nu se mai poate descifra nimic de pe print, este de ajuns un telefon la sediul magazinului si va sosi masina cu numarul de cartuse dorit. Aceeasi masina va face curatenie si in magazie, fiindca va ridica toate cartusele vechi, care nu au fost aruncate la gunoi, sa nu polueze mediul.

-nimeni nu trebuie sa se deplaseze de la locul sau de munca sau de acasa, sa se ocupe de aprovizionare si sa piarda timpul. Este atat de eficient ca produsele de papetarie si cartusele de calitate premium sa fie livrate unde este nevoie de ele!

-Cartushop.ro ridica toate cartusele utilizate de la domiciliul clientilor sau de la sediul firmei si se ocupa responsabil de depozitarea lor si de neutralizarea substantelor toxice ca mediul sa nu fie afectat.

Am scris acest articol, in speranta ca firmele respectabile din tara vor plasa comenzi pe site-ul acestui magazin, sa isi desfasoare activitatea ca in vremurile bune.

Totul este cat se poate de simplu. Cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet, cei care au nevoie de produse de birotica foarte bune intra pe site-ul magazinului prezentat mai sus si pun in cos cartusele dorite. Clientii fideli au avantajul livrarii urgente a produselor conform graficului realizat de comun acord la semnarea contractului pe durata lunga.

O imprimanta este utila la casa omului, fiindca te scuteste de drumuri inutile si cu ajutorul ei poti trimite documentele la timp.

Imi doresc ca toate institutiile sa fie capabile sa iti dea documente care sa poata fi citite in intregime si care sa serveasca drept dovezi unde ai nevoie de ele.

Acest vis al meu nici macar nu este scump si se concretizeaza in aprecierile colaboratorilor si clientilor.

Un cartus de calitate premium costa 150 de lei si cu ajutorul lui se pot printa pana la 2500 de pagini.