Categories Fără categorie

Trolere ieftine pentru buzunarul tuturor

A apărut o călătorie neașteptată și nu ai în ce să faci bagajul de voiaj? Probabil este un fel de “deja vu” pentru mulți! Există soluție de compromis, cum ar fi un troler ieftin, de mărime potrivită, care să nu îți încarce exagerat costurile de călătorie.

Știm cu toții, că indiferent cum ai selecta lucrurile care consideri că neapărat trebuie să iei cu tine într-o călătorie, nu vei găsi geanta potrivită ca mărime. Ori este prea mare și hainele se vor deplasa în geantă, ori este prea mică și nu poți închide fermoarul. Nu exagerăm! Geanta de voiaj tot timpul are o dimensiune nepotrivită!

Da, există o soluție de compromis, să-ți cumperi mai multe genți, cu dimensiuni intermediare, mici mijlocii și mari, să fii sigur că le ai pe toate. Dar acesta presupune costuri imense, mai ales dacă optezi să cumperi niște trolere de marcă. Înafară de acest fapt, va fi o problemă constantă cu depozitarea acestor genți, care ocupă loc mult și nu prea ai unde să pui în casă.

Trolere ieftine pentru câteva zile?

Dacă ne uităm în mediul online, constatăm că sunt o serie de webshop-uri unde se pot achiziționa trolere ieftine. Că sunt ieftine, nu înseamnă că sunt de proaste calitate, ci din contră. Singura diferență față de valizele de voiaj mai scumpe este materialul din care este confecționată, poate diferă puțin și la design. Trolerele ieftine sunt mai simpliste, nu conțin atâta elemente de design modern, au o culoare mai neobișnuită sau au altfel de mod de compartimentare, astfel reușind producătorul să reducă prețul de fabricație.

În general costurile de producție se pot reduce cu volumul mare de exemplare fabricate. La o cantitate suficient de mare, prețul produsului finit poate fi chiar înjumătățit. Aceste obiecte efectiv vor inunda piața, putând fi stabilite un preț de dumping. În așa fel aceste trolere ieftine veți găsi peste tot în călătorii și la ceilalți, turiștii achiziționând cu precădere aceste modele.

Merită cumpărată un astfel troler? Bineînțeles! Aceste valize de voiaj sunt la fel de rezistente ca celelalte, cu avantajele și dezavantajele lor. Dar pornind din prețul lor, este o investiție bună și dacă veți folosi pentru doar o singură călătorie costând în unele cazuri cu doar o fracțiune mică din prețul unui troler de marcă renumită.

Unde cumpăr un torler ieftin?

Urgența din când în când suprascrie orice alt factor! Când ai nevoie de ceva urgent, nu te mai uiți la anumiți factori care ar influența decizia ta de a alege un bun de cumpărat. Când nu ai la îndemână geanta potrivită și tu în 2 zile trebuie să pleci, cumperi acea valiză care poate fi livrată mâine. Bănuiesc că nu surprind pe nimeni cu această afirmație.