Categories Fără categorie legal

Rinoplastie Recuperare

O rinoplastie este operatia de remodelare a nasului si de corectare a tuturor defectelor intalnite. Aspectul obtinut este unul natural, remodelarile se vor face doar tinand cont de aspectul anatomic al fetei pacientilor si de dimensiunile pe care acesta trebuia sa le aiba de la inceput.

Nasul nostru are o importanta vitala pentru sanatatea noastra si pentru aspectul fizic general din zona fetei. Sunt multe cazurile in care nasul nu arata cum ne dorim, are si unele defecte si ne ingreuneaza respiratia, nu ne permite sa respiram corect. Deviatii de sept, probleme din nastere sau defecte aparute dupa lovituri, pe toate le putem corecta cu ajutorul rinoplastiei.

Operatia nu dureaza foarte mult, se poate efectua si in straintate, puteti ajunge acolo prin turism medical asigurat de Ensar Duman, o clinica bucuresteana care ii va ajuta pe pacienti sa ajunga in cele mai bune clinici si spitale din Turcia.

Serviciile de turism medical includ si consultanta permanenta, un numar mare de clinici si spitale partenere vor fi la dispozitia clientilor, se vor evalua fisele fiecarui pacient impreuna cu medicii din Turcia inainte de stabilirea datelor deplasarilor si interventiilor.

Ensar Duman va trimite pacientii care au nevoie de rinoplastie doar in unitatile medicale de renume, unde sunt si tehnologii de ultima generatie, conditii foarte bune, confort sporit si cei mai buni medici cu experienta vasta in domeniu.

Turcia este si tara unde toate operatiile din domeniul chirurgiei estetice se vor efectua in sali dotate cu toate echipamentele moderne pentru interventii speciale si foarte usor de realizat oricand.

Operatie rinoplastie                                                                      

In cadrul operatiilor de rinoplastie chirurgii vor indeparta testurile care acopera nasul, vor actiona asupra cartilajelor si asupra piramidei nazale, toate incinziile de intrare vor fi facute doar in zone ascunse, in interiorul nasului pentru a putea sa se intervina fara probleme. Se pot indeparta oase si cartilaje, se adaug tesuturi in functie de scopul rinoplastiei.

Complexitatea operatiei determina si numarul de minute sau de ore in care se poate realiza, daca e nevoie de foarte multe etape parcurse si de corectarea unor deformari majore se poate ajunge si la sapte ore petrecute in sala de operatie.

Sunt cazuri in care operatia primara nu reuseste sa indrepte toate lucrurile si deformarile si mai e nevoie de una secundara. Rinoplastia secundara este mult mai dificila, este mai delicata, are riscuri mai multe, structurile nazale la care s-a umblat deja sunt foarte fragile.

Precizia e important la o rinoplastie secundara, orice greseala poate fi fatala si poate duce la distrugerea nasului. Deformarile majore aparute duc la un risc de doua ori mai mare de complicatii in cadrul operatiilor, daca se mai elimina si o cantitate mare de cartilaj nazal, piramida nazala va fi slabita si reconstructia si interventiile ulterioare vor fi extrem de dificile.

Orice rinoplastie secundara se poate face doar prin abord deschis, e recomandata doar cand e prezent traumatismul fizic puternic, lovituri aparute cu urmari grave dupa ce a fost efectuata rinoplastia primara.

Rinoplastie recuperare

Recuperarile dupa rinoplastii primare urmate de rinoplastii secundare sunt de lunga durata, se parcurg si aici mai multe etape. Apar umflaturi, vanatai, dureri locale, stare de disconfort, se vor fixa atele de suport pentru protejarea nasului de alte lovituri, socuri, se pun si bandaje sub varful nasului.

Capul va fi mentinut mereu in aceeasi pozitie, nu se va misca brusc, nu se vor face multe miscari in timp ce ne deplasam. De preferat este sa stam la pat daca am ajuns si la a doua operatie, dupa doua saptamani deja nu mai avem echimoze si umflaturi, iar dupa trei saptamani se pot relua activitatile.

Rezultatele sunt permanente, in clinicile si spitalele din Turcia aveti si preturi bune si reduse si cu 50% fata de cele din tara, aveti siguranta ca vor fi realizate in conditii optime si respectand toate standardele de siguranta si de calitate.