Categories Fără categorie

Nunta ta sau a invitatilor tai?

Iata care sunt cele mai esentiale lucruri de stabilit cu un DJ evenimente

Orice eveniment vine impreuna cu o serie de invitati cu gusturi diferite. Desigur, este important sa tii cont de preferintele fiecaruia, astfel incat sa fie toata lumea multumita. Pe parcursul evenimentul se vor gasi intotdeauna persoane care sa ii spuna DJ-ului ce melodii isi doresc sau sa repete un anumit gen. Tu stii foarte bine ca fiecare moment muzical este ales in functie de un desfasurator si un anumit moment planificat in evenimentul tau. Cu siguranta, nu ai dori sa existe intarzieri si sa servesti tortul mult prea tarziu, atunci cand invitatii incep sa oboseasca si sa plece acasa.

Pentru a evita situatiile neplacute si mai ales intarzierile, este esential sa stabilesti de la inceput cu acest DJ evenimente care sunt limitele si dorintele tale.

Detalii importante de stabilit cu un DJ evenimente

In primul rand, stabileste cu un DJ evenimente toate momentele cheie si detaliile pentru fiecare dintre acestea. Dansul miresei va avea nevoie de melodia voastra speciala, muzica pentru servirea mesei, playlist-ul pentru petrecerea de dupa servirea tortului, etc., toate trebuie stabilite impreuna cu DJ-ul. De asemenea, este important sa stabilesti cu DJ-ul si in ce masura vei lasa invitatii sa solicite melodiile dorite. De exemplu, este in regula sa ii indeplinesti dorinta unui invitat punand doua sau trei melodii pe care le doreste si apoi sa va intoarceti la programul evenimentului.

Un DJ evenimente poate sa te ajute sa construiesti un playlist adecvat evenimentului tau deoarece acesta are experienta si cunoaste toate informatiile despre tendintele actuale, tipuri de melodii potrivite pentru servirea mesei sau pentru a convinge oamenii sa se ridice de pe scaune.

Este important sa comunici DJ-ului toate dorintele tale, astfel incat sa stie ce are de facut in timpul evenimentului. Un profesionist nu te va dezamagi niciodata in ceea ce priveste calitatea performantei.

Toate detaliile importante trebuie discutate inca de dinainte pentru a evita sa iti faci probleme si in privinta performantei DJ-ului. Daca doresti ca evenimentul tau sa fie compus dintr-o performanta live a unor artisti si in rest atmosfera sa fie intretinuta de un DJ evenimente, atunci cerceteaza daca nu cumva artistii respective asigura si serviciile unui DJ.

Asigura-te ca vei avea un eveniment organizat ca la carte

Serviciile unui DJ botez  pot veni la pachet cu multe alte beneficii precum foto – video, artisti de muzica populara, lumini, masini de fum, etc. Daca acestea sunt pe lista ta si consideri ca evenimentul tau ar fi incomplete fara una dintre acestea, atunci alege o firma care poate sa iti ofere toate acestea.

Pe langa toate serviciile oferite, totul trebuie sa se regaseasca intr-un contract in care sa se specifice intreaga oferta impreuna cu pretul si alte indicatii de care trebuie sa se tina cont. Un profesionist se va implica in evenimentul tau si va crea sonorizarea perfecta, astfel incat toti invitatii sa se bucure de muzica de calitate.

Un DJ evenimente profesionist iti va oferi toate informatiile necesare despre echipamente, limitari dar si posibilitati prin care poti sa iti creezi evenimentul visurilor tale.