Categories Fără categorie

Ce tip de accesorii baie sa folosesti pentru design-ul interior atunci cand ai un buget limitat?

Baia este un loc in care de multe ori, functionalitatea primeaza in detrimentul aspectului. Daca are de toate inseamna ca este baia perfecta. Insa, pentru a-ti petrece timpul in mod placut si sa te bucuri de confort, ai nevoie de accesorii baie de calitate, un mobilier modern si practic dar si o idee de design interior care sa te invite la relaxare.

Daca nu ai in vedere ca baia ta sa fie reamenajata complet, atunci poti schimba aspectul cu usurinta, prin a folosi cateva accesorii baie. Acestea vor schimba radical aspectul si iti vor crea senzatia ca ai facut schimbari majore.

Schimbarea acestor accesorii baie se poate face simplu si fara sa investesti considerabil. Micile schimbari pot avea un efect vizibil asupra intregului decor si te vei simti mai bine data viitoare cand vei utiliza baia.

Investeste in accesorii baie si fa o schimbare radicala

Tot ce ai nevoie este sa investesti in niste accesorii de baie noi care sa aiba un aspect fresh si colorat. Adauga cateva prosoape noi in baie si renunta la cele vechi. Culorile frumoase si improspatate ale prosoapelor vor impresiona musafirii atunci cand iti vor folosi baia. Un decor frumos nu inseamna numai obiecte sanitare si mobilier atent alese. Chiar si micile detalii conteaza.

Un alt tip de accesorii baie in care poti sa investesti sunt niste papuci speciali pentru momentele cand iesi din dus. Astfel, nu va trebui sa umbli prin casa cu papucii de casa uzi si sa te simti inconfortabil. In plus, poti sa cumperi mai multe perechi pe care sa le oferi musafirilor care innopteaza la tine. Vor fi impresionati de asa o primire, mai ceva ca la un hotel.

Daca spatiul de sub lavoar este gol, atunci poti sa il folosesti pentru a amplasa acolo niste cosuri de rufe pentru haine albe si colorate. In momentul in care vei utiliza masina de spalat, vei fi recunoscatoare ca nu trebuie sa sortezi totul. Alege accesorii baie cu modele unice care sa ofere un plus de veselie si culoare.

In cazul in care folosesti multe produse cosmetice atunci iti recomandam sa investesti si in niste organizatoare stilate. Periuta si pasta de dinti pot sa stea confortabil intr-un suport special, sau, poti investi in seturi complete care include si un dispenser pentru sapun lichid sau recipiente asortate pentru sampon si nu numai.

Recomandari finale pentru o baie cat mai bine organizata

Totusi, atunci cand alegi accesorii baie este recomandat sa te decizi asupra unui stil. Nu este recomandat sa ai o baie mult prea colorata si indrazneata deoarece multitudinea de culori si elemente pot sa incarce vizual incaperea. Pastreaza totul in ordine si investeste in accesorii baie de calitate. De asemenea, trebuie sa retii ca nu toate lucrurile tale trebuie sa fie expuse. Aranjeaza obiectele mai rar folosite in sertare si elimina din peisaj tot ceea ce este vechi sau nu a fost utilizat de foarte mult timp.

Acestea sunt doar cateva recomandari legat de cum poti sa iti creezi un spatiu mai placut si mai aerisit in propria ta baie. Tinand cont de aceste mici detalii vei avea o baie in care sa te simti bine si, totul, fara nici un pic de efort.