Categories Fără categorie

Ai nevoie de o solutie pentru inlocuirea dintilor pierduti? Intreaba medicul dentist despre optiunea unui implant dentar!

In ziua de azi, restaurarea danturii nu ar mai trebui sa fie o problema pentru nimeni. In cazul pierderii dintilor naturali, o alternativa foarte convenabila este un implant dentar. Desi exista si alte optiuni mai ieftine pentru inlocuirea dintilor, unii pacienti considera ca acestea nu sunt la fel de comode ca optiunea implantarii, pe termen lung. Astfel, iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegi un astfel de tratament!

Dantura aspectuoasa si durabila

Un implant dentar ofera rezultate cu un aspect natural, lucru care asigura si o dantura foarte atractiva. Mai mult, dintii se vor simti exact ca cei naturali, iar tu vei incepe sa fii mult mai increzator atunci cand zambesti.

De asemenea, implanturile au o rata ridicata de succes si sunt extrem de durabile. Daca respecti indicatiile medicului dentist si pastrezi o igiena dentara corespunzatoare, implanturile pot dura toata viata.

Iti recapeti placerea de a manca

Activitatea de a manca poate sa para o corvoada atunci cand dantura nu este completa. De asemenea, afla ca acest lucru iti poate pune sanatatea in pericol, pentru ca incapacitatea de a mesteca in mod corect alimentele va avea impact asupra organismului. Exista alimente care pot fi mai greu de consumat atunci cand dantura ta nu este completa.

Cu ajutorul unui implant dentar realizat in cadrul clinicii www.dentalexcellence.ro, pacientii se pot bucura de o dieta variata si sanatoasa, care include toate tipurile de alimente necesare pentru o nutritie corecta. Mestecatul alimentelor se imbunatateste considerabil cu ajutorul unui astfel de tratament, care te va face sa uiti ca ai fost vreodata in cabinetul medicului stomatolog.

Odata cu restaurarea danturii, alimentele crude si crocante, precum morcovii, salata verde si merele, vor putea fi readaugate in dieta. Astfel, mancatul va redeveni o experienta placuta si usoara.

Te bucuri de gustul alimentelor in continuare

Exista mai multe metode pe care un medic stomatolog ti le poate recomanda pentru a-ti restaura dantura. Insa, din punctul de vedere al degustarii alimentelor, unele dintre acestea presupun anumite dezavantaje.

De exemplu, o proteza dentara acopera cerul gurii, motiv pentru care mancarea va fi mai greu de gustat si savurat. Comparativ cu aceasta, un implant dentar nu acopera zona respectiva a cavitatii bucale, astfel incat mancarea va putea fi gustata complet.

Vorbire imbunatatita

Lipsa dintilor este un inconvenient in timpul vorbirii. O dantura incompleta este responsabila de dificultatea de rostire a cuvintelor, care se aud distorsionat si neclar. Daca apelezi la un tratament modern si inovator in lumea stomatologiei asa cum este implantul, vorbirea normala nu va fi o problema, plus ca vei putea avea incredere ca acesta nu te va pune in dificultate nici dupa trecerea timpului.

Regenerarea osului

Una dintre cele mai grave consecinte pentru pacientii care au dintii lipsa este pierderea osului care sustine dantura. Un implant dentar actioneaza ca dintii naturali si ajuta la stimularea si cresterea osului. Totodata, te asiguri ca aspectul fetei nu se modifica.

Exista posibilitatea ca, in cazul in care nu gasesti o solutie pentru dantura incompleta, structura fetei sa se schimbe, cu trecerea timpului. Apeleaza la medicul dentist pentru mai multe sfaturi si intreaba-l care este cea mai buna varianta pentru tine din toate punctele de vedere!