Categories Fără categorie

Diferitele tipuri de huse personalizate pentru smartphone la preturi accesibile

Producătorii și designerii concurează în idei pentru a crea smartphone-uri din ce în ce mai eficiente și mai puternice. Folosesc materiale premium pentru a face smartphone-uri cu un design mai atractiv, care tinde să facă telefoanele mai fragile.

Pentru a le proteja de uzură, fisuri și căzături, nu este nimic mai bun decât huse personalizate telefon pe care le poți găsi la prețuri accesibile. Dar între panoplia de modele existente pe piață, nu este întotdeauna ușor să faci o alegere. Iată diferitele tipuri de huse pentru smartphone.

De ce să cumperi o husă pentru smartphone-ul tău?

După cumpărarea unui smartphone, este mai bine să cumperi un protector de ecran, precum și o carcasă sau o husă personalizată. Carcasele pentru smartphone oferă astfel un strat de protecție pentru telefon în caz de cădere. De asemenea, oferă o aderență mai bună pentru anumite modele de telefoane cu ecran curbat sau spate din sticlă care poate aluneca cu ușurință din mâinile tale.

Aproape toți producătorii de smartphone-uri se bazează astăzi pe designul avangardist pentru a face telefoanele mai atractive. Cu toate acestea, orice căzături ar putea deteriora smartphone-ul tău frumos fără protecția sa cu ajutorul unei carcase personalizate. Pentru a afla mai multe despre tipurile de carcase potrivite pentru smartphone, consultă magazinele specializate sau site-urile web dedicate. Parierea pe o carcasă personalizată pentru smartphone în detrimentul designului dispozitivului este esențială pentru a evita căzăturile și fisurile în caz de cădere.

Cunoaște-ți nevoile pentru a alege o husă personalizată pentru smartphone

Pentru a alege cea mai bună carcasă pentru smartphone-ul tău, ia în considerare bugetul și nevoile tale. Dacă nu ești suficient de atent sau ai tendința de a fi neîndemânatic, alege o husă robustă. Alegerea unei huse solide este de asemenea esențială dacă intenționezi să vinzi smartphone-ul mai târziu. Astfel, păstrează smartphone-ul în stare bună și te poți bucura de un preț foarte avantajos.

Alege o carcasă moale pentru smartphone

Carcasele soft sunt cele mai populare printre toate tipurile de carcase pentru smartphone. Sunt mai subțiri și, în general, protejează spatele și marginile smartphone-ului. Dacă dorești să evidențiezi designul smartphone-ului, pariază pe huse moi transparente. Pe de altă parte, ai grijă de huse pentru smartphone care nu sunt potrivite pentru telefonul tău, care pot interfera cu butoanele și porturile.

Poliuretanul termoplastic sau TPU este un material de referință pentru acest tip de înveliș. Este important de reținut, totuși, că aceste huse transparente tind să se deterioreze și să se îngălbenească în timp. Vei găsi alte modele care oferă o protecție mai bună împotriva căderilor datorită marginilor rigide și subțiri.

Optează pentru o husă dură pentru a-ți proteja smartphone-ul

La jumătatea distanței dintre carcase robuste și carcase moi, carcasele dure sunt, de asemenea, o alegere excelentă. Acestea permit smartphone-urilor să reziste la picături fără a sacrifica stilul sau a-l face voluminos. Straturile exterioare ale huselor dure sunt de obicei realizate din policarbonat dur. Stratul interior de silicon este mai moale și oferă o protecție mai bună la impact.