Categories Fără categorie

Descopera ustensilele profesionale de curatenie de la Uniclean ideale pentru orice context

Spatiile mari, cladirile comerciale, industriale, sanitare, alimentare etc. au setate standarde stricte de curatenie, pe care firmele angajate in acest scop trebuie sa le respecte cu strictete. De regula, provocarile la care sunt expusi prestatorii de astfel de servicii sunt peste puterile lor, ceea ce impune utilizare unor echipamente speciale, care sa le usureze munca si sa reduca timpul de actiune. Uniclean este sprijin de baza in acest sens, gasind aici toate dispozitivele de care este nevoie pentru a putea asigura o curatenie impecabila. Dintre acestea fac parte si aparatele de curatare cu abur a caror utilitate se poate vedea de la prima utilizare.

De ce sa alegi sa cureti cu abur?

Aburul este recunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene, dar si pentru puterea de penetrare. Utilizand aparate cu abur pentru a curata anumite suprafete, nu doar ca eliminati murdaria, ci si agentii patogeni existenti, generand un spatiu perfect steril. Propulsarea de abur fierbinte la o presiune ridicata direct pe pata vizata o va inmuia si descompune imediat si o va face usor de indepartat. Este ideal chiar si pentru urmele de grasime, care sunt printre cele mai greu de eliminat. In plus, nu va mai fi nevoie de substante chimice adaugate, acesta fiind suficient pentru orice tip de provocare.

Descopera multitudinea de scopuri in care poti folosi un astfel de dispozitiv

Aceste aparate pot fi utilizate in raport cu o multitudine de suprafete si tipuri de murdarie, rezultatele fiind cele mai bune de fiecare data. Curata impecabil podele, rosturi, gresie si faianta, sticla sau chiar aparate electrocasnice, cum ar fi cuptoare si frigidere, fapt ce te va ajuta sa asiguri un spatiu impecabil si perfect dezinfectat oriunde actionezi.

Cere oferta personalizata de pret

Vei observa imediat ce accesezi site ca preturile nu sunt afisate. Acest lucru se datoreaza faptului ca sumele finale se stabilesc prin plasarea unei cereri de oferta personalizata la momentul plasarii comenzii. Acest lucru reprezinta un real avantaj pentru ca tu vei plati strict pentru ceea ce soliciti. Cu alte cuvinte, vei putea comunica pentru ce ai nevoie de un astfel de dispozitiv, ce astfel de echipamente mai detii si care accesorii iti sunt necesare si care nu, in asa fel incat sa iti fie incluse in pachet doar acele elemente compatibile cu cerintele tale. Vei evita cheltuielile suplimentare pentru elemente care s-ar putea dovedi nefolositoare in prestarea serviciilor.

Beneficiaza de sfatul unui specialist

In cazul in care nu reusesti sa te decizi la unul dintre modele disponibile, poti accesa oricand serviciul de consultanta pe care ti-l punem la dispozitie. Vei primi informatii suplimentare si recomandari, in asa fel incat sa fii sigur ca faci cea mai buna alegere.