Categories Fără categorie legal

Cutiile din carton din magazinul Ipackonline.ro fac o arta din ambalare

Îmi place sa primesc colete ingrijite. Sursele mele de colete sunt diverse. In primul rand, particip la concursuri cu premii si in acest fel imi completez veniturile sau le conserv. Sa va explic cum vine asta!

Castig sase sticle cu vin livrate in cutii transport sticle  speciale si pastrez pentru mine o sticla plina, in timp ce cinci le fac cadou prietenilor si rudelor de ziua lor. In felul acesta economisesc, adica „imi conserv” bani.

Sa zicem ca am castigat produse de curatenie! Oricum le-as fi cumparat cu banii mei. Asa, suma respectiva o pun in pusculita pentru concediu, sperand ca totul va fi bine si ca la vara scapam de Covid.

Si exemplele pot continua. Am primit de exemplu prajituri foarte bune cu crema de ciocolata si in acest fel gustarea celor mici a fost asigurata mai mult timp.

Important este sa participi ca nu stii de unde sare iepurele. In aceasta perioada de strictete fac cumparaturi online masiv. Evit sa mai ies des si ma bucur ca stau intr-un sat izolat de lume, cu patru-cinci case situate si acelea la distanta.

Intre mine si cel mai apropiat vecin tot sunt 40 de metri. Fiindca sunt norocoasa din acest punct de vedere si mai ales pentru ca am persoane in varsta in familie nu ies in oras decat foarte rar, de aceea fac cumparaturile online.

Se intelege ca primesc multe colete. Unele sunt adevarate opere de arta si arata perfect, fiindca sunt bine si elegant ambalate in cutii transport  din carton.

Cele care merg pe improvizatie nu imi produc atat de mare bucurie. Trebuie sa recunosc acest lucru. Nu imi plac cutiile din carton diforme, vechi, patate si rupte pe alocuri, legate inestetic cu sfoara.

Mi se pare ca persoana care mi-a trimis coletul respectiv nu s-a straduit suficient si nu ii pasa cum ma simt eu, cand mi se inmaneaza cutia respectiva.

In prezent, exista un magazin care livreaza la domiciliu cutii din carton de cea mai buna calitate in 3 sau 5 straturi si este pacat ca oamenii care trimit colete sa nu le faca sa arate impecabil!

Cutiile de forma dreptunghiulara au diferite dimensiuni si este bine sa fie alese in functie de dimensiunea produsului care este pus in ele.

De pilda, am primit cateva martisoare puse intr-o cutie mica, aceasta la randul ei era pusa intr-o cutie mai mare si in cutia mare era mult talas si folie protectoare cu bule.

Mi s-a parut o risipa de ambalaje. Pentru cumparaturile de mici dimensiuni sau pentru premiile simbolice, trebuie sa se aleaga si cutii mici, mai ales ca in magazin se gasesc ambalaje de diferite dimensiuni. Cred ca stiti ca se procedeaza la fel, cand duceti cuiva un cadou intr-o punga de cadouri. Nu alegeti o punga uriasa care sa fie pe jumatate goala, fiindca acest fapt nu dovedeste bun gust!

Magazinul de ambalaje din carton te ajuta sa faci din ambalarea produselor tale o arta si in acest mod sa iti atragi cumparatorii.

Tine minte ca sunt fericita de cate ori curierul imi inmaneaza o cutie noua din carton, corect lipita, pe masura produselor asezate in ea!

Ne plac cutiile elegante din carton despre care avem certitudinea ca sunt si rezistente si cu ajutorul carora stim ca putem sa ii surprindem pe cei dragi sau satisfacem si fidelizam clientii.

Daca iti place sa primesti colete impecabile, atunci ai grija si tu cand trimiti premii sau marfa pe care o produci!

Comanda din timp cutii din carton rezistente, albe sau maro si foloseste-le!

Nu improviza, fiindca aceste ambalaje elegante sunt ieftine si le primesti dupa 2-3 zile de la finalizarea comenzii pe site-ul magazinului!