Categories Fără categorie

Cum sa te asiguri ca ai cumparat un trabuc de calitate?

Trabucurile vin intr-o varietate de forme si dimensiuni, iar alegerea lor este intr-adevar o chestiune de preferinta personala. Foarte important este ca acestea sa fie cumparate dintr-un magazin de incredere precum trabuc-store.ro !

La fel ca in cazul berii, exista o gama larga de trabucuri, de la usoare la intunecate (si mai „plin de corp” – adica mai puternice si mai intense) si tot ce este in mijloc. Probabil va trebui sa incerci cateva pentru a determina ce iti place. Am constatat, totusi, ca preferintele tale in materide  bauturi spun adesea multe despre preferintele tale pentru trabucuri. Oamenilor carora le plac bauturile negre prefera adesea trabucurile inchise la culoare. Oamenii carora le plac berile mai usoare prefera adesea trabucurile mai moi. Daca nu bei alcool, obtine un pachet mic de mostre care include o varietate de corpuri si fa cateva experimente! Exista doua clase de forme de trabucuri: parejos si figurados. Parejos sunt trabucuri in forma clasica, cu un capat deschis si un capat, de obicei rotunjit, care trebuie taiat. Majoritatea trabucurilor se incadreaza in aceasta categorie larga, in cadrul careia exista numeroase subcategorii de forme de trabucuri.

Cele trei atribute descrise mai sus se refera mai mult la preferinta decat la calitatea adevarata: poti avea trabucuri de inalta calitate in fiecare gama a acestor caracteristici, precum si trabucuri de proasta calitate.

Astfel, odata ce ti-ai verificat alegerile in functie de preferintele tale, doresti sa determini daca un trabuc pe care ai pus ochii este, de asemenea, un stogie de buna calitate.

Evalueaza un potential trabuc pe baza criteriilor de mai jos: se aplica tuturor trabucurilor, indiferent de corp, dimensiune sau forma.

Judeca cartea dupa coperta ei – adica trabucul dupa invelis. Invelisul nu trebuie sa aiba goluri sau rupturi si sa nu fie crapat. Vrei un exterior neted si curat, care inseamna maiestrie de calitate.

Trabucul trebuie sa aiba o culoare uniforma. Nu ar trebui sa fie reperat sau sa aiba locuri semnificativ mai intunecate decat altele. Nu ar trebui sa aiba pete de mucegai, desi uneori mai apare (la urma urmei sunt depozitate intr-un mediu umed). Vrei o singura culoare, frumoasa si uniforma pe intregul trabuc.

Nu cumpara uscat. Daca tii trabucul si il strangi putin, ar trebui sa se simta ferm si ca si cum ar da ceva. Daca trosneste si se simte uscat, evita-l. Probabil ca nu a fost depozitat corespunzator si va arde prea repede la fumat.

Alege o umplutura uniforma de tutun. Daca storci usor trabucul la fiecare jumatate de centimetru sau cam asa ceva, umplutura ar trebui sa para uniforma.

Cauata un miros bun. Poti ghici mult ce gust va avea un trabuc daca are un miros copios. Daca esti intr-un magazin si un trabuc este intr-un ambalaj de plastic, intreaba daca poti sa-l adulmeci. Tine-l aproape de nas (dar nu-l lasa sa-ti atinga nasul – groaznic) si inspira frumos si adanc. Daca este un miros atragator pentru tine, probabil ca va avea si un gust bun. Daca ceva miroase in vreun fel, mergi la urmatorul. Sute de produse din tutun pot fi regasite pe trabuc-store.ro, magazinul de incredere al iubitorilor de trabucuri!