Categories Fără categorie

Cum ne alegem sarea de baie pentru acasa?

Baile cu sare de mare au fost folosite din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile lor curative si pentru multiplele beneficii pentru piele si sanatate. Efectuarea unei bai cu sare de mare poate oferi numeroase beneficii pentru piele si sanatate. Este important sa alegem o sare de baie cu o aroma care sa ne faca sa ne simtim bine inca de la inceput pentru a obtine toate aceste beneficii. O baie cu sare se va dovedi relaxanta si stimulativa in acelasi timp.

Avantajele pe care le ofera sarea de mare

Sarea de mare are mai multe avantaje, ceea ce o face sa fie o substanta foarte recomandata pentru detoxifierea organismului. Datorita faptului ca organismul poate intra intr-o stare de relaxare, poate calma nervii si stresul si poate intra intr-o stare de confort psihic, este un procedeu foarte recomandat pentru a mentine organismul intr-o stare buna. Cu o cantitate mare de magneziu in sarea de mare, este posibil ca organismul sa absoarba magneziul si sa intre intr-o stare de relaxare si somn. De asemenea, puteti folosi o lampa de sare. Efectele sarii de mare sunt, de asemenea, potentate prin modul de utilizare.

Ce este o lampa de sare?

O lampa de sare este o lampa cu lumina slaba care este facuta din pietre de sare (de obicei din Himalaya) in interiorul careia se plaseaza o lumanare sau un bec. Este folosita in mod obisnuit pentru a colora sau a accentua culoarea naturala a sarii sau pentru a oferi o culoare unica. Aceasta poate fi folosita atat in interior, cat si in exterior.

Ionii negativi produsi de aceste pietre asigura echilibrul mediului inconjurator. Ionii care au fost deja dezbracati de moleculele de oxigen sunt cei cu care se leaga acesti ioni. Acestia sunt ionii care vor ajunge sa aiba mai putine molecule de oxigen dupa ce au fost plasati intr-un spatiu mai mare.

Aceste lampi de sare sunt un element decorativ interesant care poate fi folosit in orice camera, oferind o nota de rafinament cu totul speciala. Chiar daca nu credeti in afirmatiile facute de sarea de mare si lampile de sare, aceste dispozitive se vor transforma in elemente decorative interesante care vor da o nota de rafinament foarte speciala oricarui interior. Pe de alta parte, sarea aromata pe care o aduce in baie, o va face absolut placuta si minunat de relaxanta pentru oameni dupa o zi obositoare.

Ingredientul esential al unei sari de baie este un aditiv de baie care tonifica pielea. Acesta se adauga la apa calda pentru o experienta relaxanta si hidratanta. Exista numeroase afectiuni ale pielii care pot fi abordate cu ajutorul sarurilor de baie. Cu toate acestea, este dificil sa gasesti un produs de inalta calitate in magazine.

Tipurile de piele pot fi clasificate ca fiind normale, sensibile, uscate, grase si asa mai departe. Sarea de baie pentru tenul normal este recomandata sub forma de graunte de la Marea Moarta, care au un continut de zece ori mai mare de magneziu, potasiu, calciu, zinc, fier si iod decat alte saruri. Este folosita pentru tratarea problemelor de piele, a durerilor musculare si reumatice.

Un produs formulat pentru a curata celulele deteriorate ale pielii, crescand fluxul sanguin, este un produs sub forma de granule. Este sugerat pentru tratamentul psoriazisului si acneei in sare de baie pentru pielea sensibila. Sarea de baie pentru pielea uscata se comercializeaza sub forma de sfere cu diverse arome florale, care contin unt de cacao si unt de shea. Aceasta Terapiesare hidrateaza in profunzime si hraneste pielea cu vitaminele A si E.