Categories Fără categorie News

Cum obtii sediul social la avocat

Dintre cei care si-au infiintat recent firme, sau se documenteaza pentru infiintarea unei firme, cel mai probabil stiu deja care sunt avantajele pentru obtinerea sediului social la avocat. Pentru cei care nu stiu, acest lucru inseamna o cheltuiala mai mica in ceea ce priveste chiria, o perioada mai mica de timp pentru a putea incepe activitatea firmei, precum si faptul ca nu ai nevoie decat de un sigur document, cel de asistenta juridica, astfel ca nu va mai fi nevoie de drumuri suplimentare la ANAF

Este destul de simplu sa obtii sediu social la avocat, insa conteaza foarte mult sa faci o alegere corecta in momentul in care te-ai decis sa faci acest lucru. Relatia cu cabinetul de avocatura este destul de importanta, mai ales ca este vorba de inceputul firmei tale. Primul an de activitate al firmei nou-infiintate va fi cu siguranta destul de important, de aceea in momentul cand cauti pe internet mai multe oferte pentru sediu social la avocat, este bine sa iei in calcul toate informatiile pe care le pun la dispozitie, dar mai ales sa verifici care sunt si alte servicii pe care cabinetul le pune la dispozitie. De exemplu, este destul de important sa poti sa primesi corespondenta care iti este livrata pe adresa sediului social.

Dupa ce ai reusit sa gasesti o oferta care ti se pare potrivita este bine sa pui cat mai multe intrebari lamuritoare in ceea ce priveste gazduirea. In felul acesta vei putea intelege inca de la bun inceput cum se va desfasura relatia firma noua – sediu avocat. In cazul in care ceva ti se pare a nu fi in regula poti incepe din nou cautarile pentru un alt sediu social.

Un alt lucru de care este bine sa tii cont este aspectul care tine de proximitate. Cu cat mai aproape de tine, cu atat mai simplu iti va fi sa ajungi intr-un timp scurt ori de cate ori este nevoie, mai ales cand e vorba de verificarea corespondetei ajunsa pe acea adresa.

Avand in vedere toate aceste lucruri, te poti avanta pentru infiintarea firmei tale intr-un timp destul de scurt, iar succesul ei nu va intarzia sa apara intr-un timp destul de scurt daca ii dedici suficienta atentie.