Categories News

Cu pletele-n vant | InstructorulTau.ro

Asa ma visam eu la cei 18 ani proaspat impliniti. Pentru ca distanta de la mersul pe jos pana la viteza si libertatea condusului unui motor era cam cat ai pronunta raspicat scoala de soferi categoria A Brasov. Nu prea conta ca nu aveam bani stransi de motor. Nici ca nu era chiar cea mai potrivita alegere pentru un tanar care isi doreste sa impresioneze, uneori impingand cam departe limita inconstientei. 

Cineva insa m-a trezit din visare. Cu totul si cu totul neasteptat, au fost exact oamenii care ar fi putut sa profite de visele mele de puber si care au ales totusi sa nu o faca. Oamenii astia lucreaza la Scoala de șoferi Brașov  , si sunt, dincolo de niste profesionisti ireprosabili, niste OAMENI cu majuscule bine meritate. Carora le pasa pe bune de siguranta elevilor lor. Le pasa atat de mult incat isi asuma si eventualii clienti pierduti, dintre cei care nu inteleg ca un permis de conducere categoria A, fie el A1 sau A2, este o mare responsabilitate. O responsabilitatea fara indoiala frumoasa, care iti schimba viata in totalitate, dar pe care trebuie sa o tratezi cu respectul cuvenit. Pentru ca de ea depinde sanatatea si viata ta si a altora.

Pe mine felul in care m-au tratat oamenii de acolo, cu respectul cuvenit unui adult, dar si cu lectii de viata potrivite adolescentului care eram, m-a cucerit definitiv. Tocmai de aceea ii recomand cu toata inima, fiindca sunt genul acela de oameni misto despre care ti-e drag sa auzi si care te face sa crezi ca ai de ce sa mai zabovesti prin Romania. In plus, sunt cei mai buni pe categoria moto, lumea care invata la ei chiar ia de obicei examenul din prima si chiar stie sa conduca bine. Ceea ce e esential, zic eu. Deci, jos palaria and keep up the good work!