Categories News

Un Brad de Craciun frumos decorat nu este o misiune imposibila

Fiecare perioada de timp marcheaza o stare anume pentru fiecare dintre noi, insa in perioada de Craciun totul tinde catre o atmosfera de vis atent creata de maini dibace. Rodul acestei creatii are menirea de a aseza bucuria in calea tuturor celor care pasesc pragul casei. De multe ori privim cu prea mult efort anumite momente specifice perioadei care ar trebui sa ne incarce cu energie pozitiva.

Unul dintre aceste momente este un brad de Craciun frumos decorat care pune probleme de amplasament si incadrare ambientala potrivita cu stilul arhitectural al casei. Gatirea efectiva a unui brad de craciun artificial de pe BraziCraciun.net nu trebuie sa fie misiune imposibila, modul de organizare al procesului aducand beneficii clare asupra imaginii. Cum putem optimiza procesul de impodobire al bradului este un subiect in care fiecare urmeaza un cadran ce reda un anume mod de organizare, o strategie sau o imbinare de stil vechi cu nou.

Cum trebuie sa ne organizam.

Pentru ca sunt la moda temele cu specific vibrant sau rupt din peisajul iernii, in primul rand trebuie sa alegem tema care traseaza conturul ornamental al unui brad de craciun. Aceasta tema creioneaza povestea pe care dorim sa o redam intregului ambient, toate decoratiunile de pom de Craciun alese vizand o raportare corecta a simetriei si nuantarii, accentuand valoarea actului artistic dezvoltat. Organizarea are la baza o sortare de ornamente minutioasa: combinare adecvata de culori si forme, amplificarea efectului prin luminite adecvate si insuflitirea decorului prin elemente de impact. Magia iernii incadreaza tonuri variate puse in valoare de un mixt indraznet si creativitate experimentala. Pentru ca fiecare an este un nou mod de abordare al ambiantei festive, joaca prezinta scena in care sunt realizate efectele decorative de impact. Intreg cadranul ne transpune in amintiri din copilarie, unde spiritul colorat al sarbatorilor de iarna ne conecta cu magia credintei intr-un mod patrunzator.

Cum obtinem efect de nou cu decoratiuni vechi

Dupa cum stim deja, exista o gama larga de produse si servicii ce ajung pana-n sfera sistemului de inchiriere a unor brazi de Craciun artificiali gata impodobiti. Totusi, fiecare dintre noi are in casa o serie de ornamente si decoratiuni pentru impodobirea bradului, iar selectarea produselor cu grija ne ajuta sa aducem un efect de improspatare asupra transpunerii armonioase a bradului.

Un brad artificial simplu ornamentat marcheaza un farmec aparte prin cateva elemente de impact, deci nu ar trebui sa incarcam exagerat ramurile. O impactare vibranta combina culori tari si stralucitoare, cum ar fi o imbinare de globuri arginti cu globuri roz satinate sau alta nuanta tare ce amplifica simfonia.

Accesorizari cu panglici de organza rafinate in loc de beteala, ingerasi sau manunchiuri de bobite sclipitoare incadreaza uimitor o silueta de brad artificial verde. Peste intreaga realizare aplicam o instalatie cu lumina alba sau colorata intr-o singura nuanta, in functie de preferinte. ”Viata in roz„ este o tema distincta si feerica ce emana o aura delicata ambientului stimuland buna dispozitie, de aceea nu este recomandat a se folosi o instalatie cu lumini colorate.

Strategii de imbinare a decoratiunilor.

Indiferent de tema aleasa trebuie sa avem grija la straiele selectionate pentru a decora un pom de Craciun. Simetria buna si efectul placut este redat de o imbinare gratioasa a ramurilor. Proportiile si gradul de incarcare cu elemente ornamentale joaca un rol estetic important, astfel ca ar trebui sa ne raportam la 3 nuanate pe care sa le imbinam printre crengi urmarind un efect de uniform.

In actul de creatie al unui brad de Craciun gusturile in materie de accesorii folosite pentru impodobire nu se discuta. Fiecare viziune creata in mintea omului si expusa ca act de creatie trezeste simturi deosebite, iar nevoia de apreciere sustine gestul cu accent pus pe bunatate. Toata strategia de impodobire a bradului de Craciun se centreaza pe combinarea armonioasa a nuantelor, crearea efectului de proportional si incadrarea spatiala pe un fundal care sa maximizeze efectul decorativ.