Categories News

Cu asigurari OVB Romania dormi linistit pe perna ta!

Stiu oameni care se chinuiesc si se intorc cand pe o parte, cand pe alta, fiindca sunt ingropati in datorii. Nu este deloc usor sa faci bilantul si sa descoperi ca esti dator pentru 15-20 de ani.

Oamenii constiinciosi iau in calcul si posibilitatea decesului si sunt devastati la gandul ca datoriile neonorate vor fi transferate urmasilor sau copiii si nepotii vor suporta consecintele neachitarii acestora.

De pilda, ai luat o vila somptuoasa intr-un cartier elegant cu un credit pe 20 de ani si mori. Poate ca datoria nu este pasata apartinatorilor, dar in cazul in care nu ei platesc la timp ratele, risca sa fie dati afara din case.

Somnul are cel mai important rol in regenerarea organismului. Prin el ne eliberam de frustrarile cotidiene, de umilintele colectate intr-o zi, de oboseala si ne pregatim pentru ziua urmatoare. Dar ce faci, cand nu poti inchide un ochi, capul iti vajaie de nervi si de epuizare si simti ca se invarteste casa cu tine?

Dormi ca pe ghimpi cand ai datorii mari pentru zeci de ani si cand stii ca nu ai nimic, adica daca s-ar imbolnavi grav cineva foarte drag, nu ai un ban pus bine si nici vreun obiect de valoare de vanzare.

„Ce am port cu mine” nu mai este un pricipiu sanatos pentru sociatatea actuala in care oamenii sunt evaluati dupa valorile materiale pe care le detin.

Cu o asigurare mediata de OVB Romania dormi linistit cu capul pe perna ta. OVB te ajuta sa mentii in forma casa ta, indiferent de fenomenele cu care se confrunta. Lemnele si acoperisul expuse la soare si la umezeala  se deterioreaza, zidurile se macina si ele. In afara reparatiilor mici, casele pot fi lovite de fulger, afectate de inundatii si de cutremure total sau partial.

Daca te-as intreba acum cati bani ai sa iti repari casa, daca ar fi cuprinsa de flacari sau luata de ape, ce raspuns mi-ai da?

Iti este jena sa imi raspunzi si nu esti de condamnat, fiindca toate s-au scumpit incepand cu cosul zilnic si terminand cu facturile si imbracamintea. Si medicamentele sunt scumpe, iar cei care sunt dependenti de ele, trebuie sa le includa in bugetul lunar.

O asigurare de locuinta inseamna bani stransi pentru repararea casei sau pentru constructia ei. Sa zicem ca vei mai completa putin suma, dar nu este ca si cum tu nu ai avea un leu pentru locuinta.

De 50 de ani OVB si-a cladit o reputatie in domeniul asigurarilor oneste pe plan international. Milioane de clienti sunt atat de multumiti, incat reinnoiesc asigurarile si isi aduc si prietenii sau rudele pe site-ul OVB.

La baza succesului si rezistente pe piata asigurarilor a acestei firme stau urmatoarele aspecte importante:

  1. Cei 100 de parteneri puternici care isi dau silinta ca asigurarile sa fie viabile si banii clientilor administrati cu maxima pricepere de specialisti cu inalta pregatire economica si experienta.
  2. Expertii financiari bine pregatiti care discuta respectuos cu clientii, prezentandu-le toate produsele ca acestia sa le aleaga pe cele de care au neaparata nevoie.
  3. Varietatea asigurarilor eficiente da dependenta. Nu poti sa nu fii client fidel, cand nu exista in alta parte asigurari de viata, de sanatate, de locuinte si pensii facultative mai avantajoase ca produsele mediate de expertii OVB.

Asigurarea de sanatate acopera doua nevoi ale oamenilor grav bolnavi: nevoia de ingrijire si nevoia de subzistenta in timpul pierderii capacitatii de munca.

Nu fiti malitiosi, gandindu-va ca si asigurarea de stat, platita de angajator va ofera ingrijirile gratuite de care aveti nevoie si concediu medical platit, ca sa supravietuti! Asigurarea de sanatate OVB inseamna:

-prioritate le realizarea testelor si analizelor.

Cu asigurarea obisnuita esti lasat sa astepti, in timp ce asigurarea speciala de sanatate, prezentata mai sus iti permite efectuarea testelor si analizelor la cele mai bune clinici private din tara.

-internarea in clinicile private in conditii maxime de igiena, securitate si confort.

-accesul la serviciile celor mai buni specialisti ai momentului.

-o suma rezonabila pentru subzistenta, cand nu mai poti munci.

Sa fii sanatos si in putere, dar in cazul in care te vei imbolnavi, sansele ti se vor dubla cu doua asigurari de sanatate: cea obisnuita, care iti asigura accesul in spitalele de stat si cea mediata de OVB care iti deschide portile clinicilor private!

Pensiile facultative iti indulcesc si ele somnul. Batranetea care este la orizont nu te mai face sa te temi, fiindca stii ca pensia mica va fi dublata de cea facultativa care are in componenta sumele lunare stranse de-a lungul anilor, dobanzile si beneficiile rezultate din cele mai profitabile investitii.

OVB Romania readuce siguranta in vietile noastre, iar in acest mod somnul devine mai dulce si organismul se poate reface perfect in timpul noptii.

Cu asigurari valabile de mai multe tipuri stii ca viitorul este asigurat si ca vei avea in cont bani sa te faci sanatos, sa iti refaci casa, sa ai o pensie onorabila.

In concluzie, nu mai intarzia, ci intra acum pe site-ul firmei OVB Romania si solicita consultanta gratuita expertilor financiari care te vor sfatui adecvat dorintelor tale pentru viitor.

Pe internet si in presa serioasa de orice tip gasesti informatii despre activitatea firmei respective si despre seriozitatea cu care isi onoreaza fiecare promisiune in parte.

Un proverb bun spune sa nu lasi pe maine ce poti face astazi, fiindca maine s-ar putea sa fie deja prea tarziu.

Sa avem grija de noi, de cei dragi si de casa noastra si prin aceste demersuri simple si prevazatoare sa ne asiguram un somn linistit in fiecare noapte!