Categories legal News

Ce uleiuri aleg principalii producători de echipamente originale – Ulei Shell Helix 0W30

Helix Ultra Shell este o linie premium de uleiuri de motor fabricate utilizând tehnologia unică Shell PurePlus. Acesta oferă un ulei de motor care ajută în mod activ la menținerea curățeniei motoarelor. Uleiurile Shell Helix se bazează pe tehnologia de curățare activă. În același timp, tehnologia unică Shell PurePlus permite uleiului să sporească și mai mult nivelurile de curățare și protecție. Cei mai importanţi OEM (Original Equipment Manufacturer) aleg Shell Helix 0W. Cu peste 93.000 de angajați și activează în peste 100 de țări din întreaga lume, Shell Group se alătură într-un grup de companii petroliere și energetice, creând lubrifianții pe care îi cunoaștem astăzi, disponibili pe piață sub marca cu același nume. Cu toate acestea, să aflăm care este motivul succesului dezvoltatorului și de ce produsele sale sunt atât de populare până în prezent?

De ce să alegi produsele Shell

Pe baza inovațiilor și tehnologiilor companiei, dezvoltatorul oferă în prezent lubrifianți unici pentru vehicule care îndeplinesc cerințele moderne ale motoarelor diesel și pe benzină. Tehnologia Shell PurePlus, de exemplu, este un progres revoluționar în industrie, transformând gazul natural într-un ulei de bază limpede ca cristalul, fără impurități conținute în țiței. Acest amestec permite obținerea unui produs final cu vâscozitate și frecare îmbunătățite, care, la rândul său, mărește timpul de funcționare al vehiculului, reduce zgomotul și arde la 100 km combustibilul.

Împreună cu cele de mai sus, uleiurile Shell sunt extrem de rezistente la lucru în condiții extreme și în medii cu temperaturi ridicate sau extrem de scăzute, își păstrează caracteristicile și asigură funcționarea eficientă și protecția motorului. Adăugând mai mulți aditivi de curățare activă, s-a obținut un concentrat extrem de inovator, creând un mediu incredibil de curat în interiorul motorului și a pieselor în mișcare.

Opinia experților cu privire la uleiuri

Experţii au efectuat timp de câteva luni un experiment cu 15 mașini noi, care au fost conduse cu ulei de motor Shell Helix 0W. Experimentul a fost realizat pe baza orelor moto reale și a kilometrajului. Rezultatul a arătat că timpul mediu de funcționare al celor 15 mașini testate, este de 2-2,5 ori mai mare, iar sarcina lor este de multe ori mai mare decât cea a mașinilor obișnuite. La o astfel de sarcină extremă, este deosebit de important să utilizezi uleiuri eficiente capabile să asigure o protecție fiabilă.

Shell Helix Ultra 0w30

Spre exemplu, uleiul de motor Shell Helix Ultra 0w30 va proteja complet motorul mașinii și toate componentele de coroziune și depozite de carbon. Cu ajutorul instrumentului prezentat, mașina va funcționa fără probleme. Lichidul nu conține substanțe nocive. Are o consistență vâscoasă. Este potrivit pentru autoturisme cu motor în patru timpi. Se asigură un consum economic. Uleiul va prelungi durata de viață a mașinii și, de asemenea, este compatibil cu vehicule interne și străine.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.