Categories Fără categorie

Ce trebuie sa stii inainte de a alege capace WC si alte astfel de accesorii?

Iti termini baia? Ai tot ce-ti trebuie… mai ai de luat decat vasul de toaleta? Nu e o alegere atat de simpla pe cat pare. Un capac wc asigura o utilizare confortabila si o igiena adecvata atunci cand se utilizeaza o toaleta. Producatorii ofera modele complete care contin tot ce ai nevoie in acest sens. Cu toate acestea, in unele cazuri, scaunul de toaleta trebuie achizitionat separat. Intr-un astfel de caz, ar trebui sa acorzi atentie anumitor aspecte, cum ar fi dimensiunea, spatiul dintre balamale, material si culoare. Acesti parametri afecteaza plasarea capacului de wc.

Dupa ce ai ales cele mai bune vase WC mai trebuie doar sa alegi capacele potrivite si de aceea noi te asteptam cu mai multe sfaturi utile in acest sens. Tine cont de faptul ca de aceste alegeri va depinde confortul tau, deci nu cumpara cele mai ieftine piese doar pentru ca au un pret mic. Achizitionand piese de foarte buna calitate, vei reusi cu siguranta sa obtii rezultatele dorite in cel mai scurt timp, fara sa iti faci griji cu privire la faptul ca piesele din baia ta nu vor rezista la utilizari intense.

Dimensiunea capac wc este un aspect important?

Unul dintre cei mai importanti parametri de luat in considerare atunci cand alegi capace wc este dimensiunea. Producatorii ofera diferite tipuri de toalete. Prin urmare, scaunele de toaleta au diferite lungimi si latimi. Latimea balamalelor poate fi, de asemenea, importanta.

De unde stii daca capacul de la toaleta este bun?

Problema este cu siguranta mai putin complicata atunci cand inlocuiesti vechiul obiect cu unul nou. Tot ce trebuie sa faci intr-un astfel de caz este sa scoti vechiul scaun de toaleta si sa-l duci la magazin, cerandu-i asistentului, un model identic. De asemenea, poti masura pur si simplu spatiul dintre suruburi, pe langa lungimea si latimea modelului si sa cumperi unul cu aceiasi parametri.

Capac wc- modele non-standard de diferite dimensiuni decat produsele clasice?

Capacele de toaleta albe sunt cele mai populare. E un model clasic. In aceasta gama, exista cea mai larga alegere in ceea ce priveste dimensiunea si caracteristicile suplimentare. Daca esti interesat de un capac wc clasic – nu vei avea nicio problema sa il ajustezi la propriile nevoi. Situatia este diferita atunci cand vine vorba de modele non-standard – gama de dimensiuni disponibile poate fi destul de limitata.

Alegerea este destul de larga in ceea ce priveste culorile si formele. Producatorii ofera capace de wc in cel putin cateva zeci de culori; poti cumpara de asemenea, modele cu imprimeuri. Interesante. Nu uita modelele din lemn si otel, care pot fi un decor interesant intr-o baie moderna. Un capac de wc ca acesta, poate fi limitat in dimensiune, retine acest lucru daca decizi sa cumperi unul. Este posibil sa nu incapa intr-o toaleta standard.

Alegerea formei potrivite a unui capac de wc ar putea fi un proces similar. Modelele ovale sunt cele mai populare si se potrivesc cu majoritatea vaselor de toaleta. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul ca exista si toalete cu diferite forme. Poti vedea adesea o toaleta rotunda sau dreptunghiulara. Toaletele subtiri castiga, de asemenea, popularitate.

Exista de asemenea, un alt grup de produse, concepute special pentru copii. Acesta este un capac de wc special, cu un capac atasat care permite unui copil mic sa foloseasca toaleta in mod normal.

Un scaun de toaleta modern

Prin alegerea capacului de toaleta, poti acorda atentie si tehnologiilor moderne care faciliteaza utilizarea baii. Una dintre cele mai de baza caracteristici in aceasta privinta este un capac de toaleta cu asa-numita inchidere moale, care are multe avantaje.