Categories News

Ce tip de vestiar metalic este cel mai potrivit pentru o gradinita?

Magazinul online de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou Viamond are in oferta sa nu mai putin de 6 tipuri de vestiar metalic: compact, cusetat, compartimentat (curat/murdar), scolar, cu usi Z, respectiv cu bancuta. In articolul de fata, vom vedea care este cel mai bun model pentru a fi folosit intr-o gradinita. Prin urmare, fie ca detii sau administrezi o astfel de unitate de invatamant, fie ca esti educator sau parinte si doresti sa faci cea mai buna alegere pentru cei mici, trebuie sa citesti in continuare. Astfel, vei afla care sunt criteriile dupa care sa te ghidezi si vei avea certitudinea ca ai optat pentru cea mai buna solutie.

In mod logic, categoria care trebuie sa te intereseze este cea a vestiarelor metalice scolare. Acestea sunt special gandite pentru elevi si prescolari, avand diverse dotari specifice, precum etichete personalizate, usi colorate sau spatii destinate hainelor, incaltamintei, ghiozdanului si altor rechizite. Un alt criteriu de care trebuie sa tii cont este inaltimea dulapurilor, care nu trebuie sa fie una foarte mare, avand in vedere ca utilizatorii vor fi copii cu varsta maxima de 6-7 ani. Nu in ultimul rand, intrucat latura financiara este si ea foarte importanta, te sfatuim sa alegi pachetele de trei bucati, care te vor ajuta sa economisesti.

3X Vestiar metalic cu 12 usi – 3.212,99 de lei (o reducere de 700,98 de lei fata de pretul obisnuit)

Dimensiuni: 900x500x1.800 de milimetri

Acest model este dotat cu o incuietoare de siguranta cu 2 chei, fante de aerisire si suport pentru eticheta nominala. Vestiarul este realizat din tabla de otel de calitatea I, cu o grosime de 0,7 milimetri, si vopsit electrostatic prin pulverizare, intr-o nuanta gri deschis (RAL 7035). Setul este format din trei dulapuri identice, fiecare cu 12 usi si fara picioare metalice.

3X Vestiar metalic cu 4 usi – 2.144,37 de lei (o reducere de 374,85 de lei)

Dimensiuni: 600x500x1.800 de milimetri

Acest model se livreaza in stare complet asamblata, este dotat cu bara pentru umerase, fante de aerisire si suport pentru eticheta nominala. Volumul interior este de 0,54 de metri cubi, suficient pentru a gazdui bunurile a patru elevi de gradinita. Ca si in cazul modelului prezentat mai sus, setul este format din 3 dulapuri, fiind astfel suficient pentru o grupa de prescolari.

Vestiar metalic scolar cu picioare si 4 usi color – 1.661,23 de lei (o reducere de 271,14 lei)

Dimensiuni: 1.000x500x1.950 de milimetri

Acesta este dotat cu suport pentru agatat haina si polita interioara pentru optimizarea spatiului si impartirea acestuia intre materiale didactice, haine, incaltaminte etc. Usile sunt colorate, fiind disponibile in urmatoarele nuante: albastru, galben, portocaliu, rosu si verde. Structura de rezistenta este realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, cu grosimea de 0,6 milimetri, iar usile dublu ranforsate sunt dotate cu gauri pentru ventilatie in partea superioara.

Acest din urma vestiar metalic este fabricat in Italia, are o garantie de 24 de luni si este prevazut cu picioare metalice de 15 centimetri, care permit curatarea spatiului de dedesubt si evitarea acumularii ruginii.