Categories Fără categorie News

Buchete si aranjamente de flori pentru nunta in combinatii speciale pe OKFlora

Nuntile pot fi foarte solicitante, in special pentru organizatori, care de cele mai multe ori sunt reprezentati de miri si cativa prieteni sau rude apropiate, iar florile reprezinta una dintre cele mai importante alegeri. Din acest punct de vedere, OKFlora vine cu cele mai interesante sugestii de flori si aranjamente florale pentru nunti, la preturi avantajoase si configurate de experti floristi cu o experienta vasta in acest domeniu.

Atunci cand cauti cel mai special aranjament de flori pentru nunta, ar trebui sa tii cont de sugestiile de mai jos, oferite de echipa OKFlora, astfel incat florile sa fie potrivite pentru nunta ta.

Aranjamente pentru nunti tematice

Tema nuntii este foarte importanta pentru ca in functie de ea vei alege culorile rochiilor pe care le poarta domnisoarele de onoare, nuantele dominante ale salii, tipurile de flori si modul in care acestea decoreaza interiorul. In acest sens sunt recomandate aranjamente nunta care sa se integreze in tema si care sa dea un vibe bun salii in care are loc evenimentul. Atunci cand nu stii ce flori sa alegi pentru nunta ta, care sa fie potrivite temei, poti contacta OKFLora si poti solicita sugestii si sfaturi, astfel incat sa te asiguri ca ai facut cea mai buna alegere.

Unele nunti sunt usor de configurat. Cele care se bazeaza pe culori sunt clasice si sunt simplu de configurat. Vei alege florile in functie de culorile dominante pe care te bazezi, inca de la inceput. Sunt insa si nunti care iti vor da mari batai de cap din cauza temei alese. Cei care opteaza de exemplu pentru o nunta gothica trebuie sa aleaga florile corespunzator, astfel incat sala sa transmita mesajul dorit, dar sa nu fie construit un decor mult prea sobru, sau chiar macabru. In sensul acesta, ar fi recomandat sa discuti cu un specialist in flori, asa cum sunt cei din echipa OKFlora pentru a te ajuta sa iei cele mai bune hotarari.

Buchete florale pentru ocazii speciale

Nu doar aranjamentele conteaza la o nunta ci si buchetele. Fie ca sunt folosite pentru a decora vaze si mese, este vorba despre buchetul miresei sau doar vrei sa oferi flori la evenimentele la care participi, recomandarea noastra este sa alegi cele mai frumoase buchete florale pentru ocazii.

Daca tema nuntii este deja anuntata, atunci cand oferi florile tine cont de acest aspect si incearca sa te incadrezi cat mai bine in tema. Daca participi la o nunta gotica si stii deja ca aceasta este tema, ar parea foarte deplasat sa te prezinti cu un buchet extrem de colorat si parfumat, format din lalele si zambile. Pentru o astfel de nunta trandafirii pot parea o alegere sub forma de cliseu, insa in realitate sunt cei mai potriviti si isi va fi foarte greu sa faci o alegere gresita cu ei, deci alege-i cu curaj si creativitate.

Daca simti ca nu poti alege buchetul potrivit pentru nunta la care participi, cere sfatul specilistilor si vei face cu siguranta cea mai buna alegere.