Categories Fără categorie

Avantaje colantare mobila

Te intrebi de ce este necesar sa colantezi mobila? Iti explicam mai multe moduri in care colantarea te poate ajuta sa obtii nu doar un aspect mai bun al mobilierului tau ci si economii. Iata tot ce trebuie sa stii despre avantajele pe care le ofera procesul de colantare mobila.

Poti salva piesele vechi, care inca iti plac

Daca ai piese de mobilier vechi, care inca iti plac, tot ce trebuie sa faci este sa le colantezi si cu siguranta vei obtine efectele dorite, de care sa fii cu adevarat mandru. Alege un autocolant potrivit pentru proiectele tale si cu siguranta le vei da un refresh si le vei putea folosi pentru mai mult timp. Recomandarea noastra este aceea de a selecta un autocolant care sa se si potriveasca foarte bine cu restul casei astfel incat sa poti obtine rezultatele dorite si sa te poti bucura de mobila ta inca multi ani.

Poti acoperi urmele si zgarieturile

In cazul in care ai piese de mobilier zgariate, lovite sau patate, dar care sunt in rest functionale, primul si cel mai important pas ar fi sa le colantezi pentru a acoperi urmele. De obicei blatul de sus este cel cu probleme si de foarte multe ori vei avea tendinta de a aseza foarte multe obiecte peste. Nu este nicio problema sa faci asta, dar mobila ta va parea foarte aglomerata. Este mult mai simplu sa pui autocolant decat sa apelezi la alte artificii cum ar fi depozitarea obiectelor pe mobila. Cu MDF infoliat nu mai trebuie sa iti fie teama de semne, urme si zgarieturi pentru ca vei putea inlocui oricand autocolantul atunci cand acesta se deterioreaza si nu mai arata asa cum ti-ai dori.

Poti sa schimbi culoarea pieselor de mobilier

Daca anumite piese de mobilier nu mai sunt in trend din cauza culorii sau nu se mai integreaza in spatiu dupa noile modificari cromatice pe care le-ai facut, cea mai buna solutie este aceea de a lipi autocolant pe ele. Astfel, vei putea foarte usor sa le schimbi culoarea si nu ai niciun motiv sa le schimbi. Vei economisi sume importante de bani astfel, pentru ca nu mai trebuie sa cumperi mobila noua. De asemenea, poti sa fii creativ si sa apelezi la mai multe culori pentru mobila ta astfel incat sa dai profunzime spatiului si un aspect mai placut.

Poti sa adaugi zone colorate cu ajutorul autocolantului

Un alt avantaj al autocolantului este ca vei putea adauga zone de culoare foarte usor. Te-ai plictisit de mobila ta monocroma si vrei sa ai zone ceva mai vesele, dar nu stii unde ai mai putea sa adaugi culori. Pe mobila este cel mai bun raspuns deoarece tot mobila este si cea care ocupa cel mai mult spatiu dintr-o casa. Indiferent de materialele din care mobilierul este facut, tot ce trebuie sa faci este sa cumperi autocolantul potrivit sau sa apelezi la colantari mobila si sa schimbi aspectul camerei rapid si ieftin. Vei gasi cu siguranta toate culorile de care ai nevoie astfel incat rezultatele sa fie uimitoare si sa transformi complet interiorul.

Indiferent de preferintele tale si de modul in care prelucrezi mobila, iti recomandam sa tii cont de stilul general folosit in amenajari, astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate. De asemenea, alege autocolant care sa ajute interiorul sa arate mai bine, iar daca nu stii cum sa il lipesti, apeleaza de fiecare data la profesionisti care sa te ajute.