Categories Fără categorie

Aranjamente florale in cosuri pentru o gala

OkFlora ofera aranjamente florale in cosuri de marimi si in forme diverse, pentru a fi pe placul oricarui tip de eveniment special. O gala impune respect, eleganta si un aspect ce iese in evidenta, si de aceea este potrivit un cos cu flori pentru a fi integrat intr-un asemenea decor. In functie de marimea salii in care se desfasoara evenimentul, de numarul de invitati si felul lor si de cei care sunt prezenti la gala, precum  si de alte aspecte ce tin de organizare, cosurile cu flori pot sa fie de mai multe feluri. Iata cateva variante care pot sa te ajute sa decizi :

Cosuri cu flori simple

Cosurile cu flori simple, cu o singura culoare sau poate doua culori imbinate, cu design simplu si ordonat, pot sa fie prezente intr-o gala sobra sau care impune multa eleganta. De asemenea se pot face combinatii ale acelorasi tipuri de flori, dar care sa fie de marimi diferite. Invitatii acestei gale vor si galanti, eleganti si sobri, iar cosurile cu flori se vor asorta perfect, incadrandu-se in decorul de inalta clasa.

Cosuri cu flori vesele, multicolore

Cosuri cu flori multicolore se pot face pentru un eveniment ce implica veselie, celebrare, bucurie impartasita. Un asemenea eveniment poate sa aiba o energie deschisa, cu multe culori incluse in decor si in sala in sine unde se desfasoara. De aceea se poate opta pentru construirea unui cos cu flori pastelate sau in culori tari, care sa fie combinate intr-un mod estetic placut si care sa atraga atentia prin aspectul jucaus, complet vesel. Acest tip de eveniment aduce multe zambete si oamenii care vin aici sunt dornici de conversatii libere, directe si mai relaxate, chiar daca evenimentul este elegant si impune o anumita tinuta eleganta.

Cosuri cu trandafiri rosii

Trandafirii rosii sunt clasici si de aceea un aranjament ce cuprinde aceste flori este unul perfect pentru o gala de o eleganta desavarsita, care se poate desfasura intr-un castel sala ornata deosebit sau restaurant de lux. Se poate oferi la un eveniment ce implica oameni de renume, specialisti in domenii stiintifice sau ce tin de arta, personalitati importante ale lumii de astazi si asa mai departe. Nu este niciodata nepotrivit sa fie oferit un asemenea cos de flori clasice rosii. Este potrivit a fi integrat in orice tip de eveniment, indiferent de grandoarea sa si de importanta pe plan local sau international.

OkFlora este alaturi de tine pentru a te directiona catre cosul cel mai potrivit pentru tine si nevoile tale din acel moment. O gala poate sa fie un eveniment pe care trebuie sa il organizezi sau la care participi din difertite motive, insa pentru toate aceste situatii, exista solutii care sa te puna frumos si elegant in evidenta. Florile ajuta prin simplitatea lor si faptul ca sunt frumoase si aduc natura intr-un decor de orice tip. Frumusetea florilor intotdeauna fascineaza si de aceea florile se pot oferi in multe situatii sociale, aducand recunostinta si bucurie in sufletul celor ce le primesc.