Categories Fără categorie

Alege tigara electronica de unica folosinta Elf Bar

Tigarile electronice si-au demonstrat in numeroase randuri atat utilitatea, cat si lunga lista de avantaje de care dispun, mai ales pentru fumatorii care doresc sa faca o schimbare in viata lor. Pe langa beneficiile pe care le aduce starii de sanatate a acestora, ele dispun si de serie de aspecte pozitive ce tin de sfera financiare, de modalitatea de utilizare, cat si de aspectul general al persoanei care le utilizeaza. Tocmai tinand cont de aceste aspecte, din dorinta de a oferi o gama si mai mare de produse, la Voore am pus bazele unui produs inovator care sa aduca un alt suflu industriei de tigari electronice din Romania. Elf Bar tigara electronica este un dispozitiv de unica folosinta ce inglobeaza toate aspectele de baza ale produselor Voore, intr-unul nou, compact si mult mai atragator.

Model inovator, compact, atragator

Acest nou dispozitiv are la baza principiile de functionare ale celorlalte tigari electronice de pana acum, cel mai mare punct diferentiator fiind reprezentat de timpul limitat de folosire, ceea ce este un avantaj pentru cei ce nu fumeaza foarte mult sau sunt in plin proces de testare si un dispozitiv clasic nu ar fi rentabil. In plus si in ceea ce priveste aspectul s-au adus o serie semnificativa de imbunatatiri, fii acum mult mai compact, elegant si aspectuos., aratand foarte bine chiar si in mainile celei mai rafinate doamne.

De asemenea este disponibil intr-o paleta cromatica foarte vasta, eliminand aspectul tern si plictisitor al acelor mecanisme negre sau gri obisnuite. De la rosu, albastru, verde sau galben intens, pana la nuante pastelate, sau nuante neutre, la Voore veti gasi cu siguranta un dispozitiv pe gustul vostru.

Avantajele unei tigari Elf Bar de la Voore

Pe langa toate avantajele preluate din modelele noastre clasice de tigari electronice, dispozitivul Elf Bar vine si cu serie de aspecte pozitive proprii care sa personalizeze intreaga experienta si sa o conduca catre cele mai inalte standarde de calitate.

In primul rand, pluseaza in sfera avantajelor de tip economic prin faptul ca o astfel de tigara atinge suma ireala de doar 25 de lei. Fiind un dispozitiv ce u poate fi reutilizat, costurile sunt adaptate in functie de acest aspect si sunt extrem de accesibile chiar si pentru aceia ce vor doar sa experimenteze o singura data senzatia pe care o ofera. Asadar, o tigara Elf Bar genereaza in medie intre 500 si 600 de pufuri, ceea ce, in tigari clasice, este echivalentul a peste 50 de bucati. Este asadar, o varianta extrem si accesibila si rentabila pentru orice categorie de fumatori.

Un beneficiu universal valabil in cazul tuturor modelelor de tigari electronice este dat de faptul ca poti fuma oriunde. Date fiind toate regulile de ordin interior ce trebuie respectate in majoritatea spatiilor publice, aprinderea tigarilor normale este total interzisa. Aceasta restrictie nu este aplicabila insa si in ceea ce priveste aceste dispozitive, deoarece acestea nu produc fum ce ar putea crea disconfort altor persoane si nici nu utilizeaza surse de caldura fizice, cum ar fi focul, care sa prezinte factor de risc pentru incinta in cauza.

Pe langa toate aceste avantaje de natura practica, tigara electronica elf Bar dispune si de un mare plus in ceea ce inseamna factorul estetic. Fiind un produs extrem de mic, finut si elegant, acesta nu creeaza o discrepanta intre imaginea sa si a persoanei care o utilizeaza. Mai exact, prin frumusetea si liniile rafinate in care a fost creat, ofera un aspect exterior placut posesorului si nu mai creeaza, ca in cazul tigarilor clasice, sau a dispozitivelor mult prea mari si evidente, o nota neplacuta, in nonconformitate cu prezenta acestuia.