Categories News

Alege sa ai telefonul tau personalizat

Mentioneaza „Huawei” si majoritatea oamenilor ar asocia imediat marca cu cele mai noi produse tehnologice de inalta calitate. Intr-adevar, brandul Huawei a parcurs un drum lung de la infiintarea sa din 1987. Intr-o scurta istorie de 30 de ani, Huawei este astazi un behemoth global care concureaza impotriva celor de la Apple si Samsung. Astfel apare si intrebarea: care este secretul succesului rapid al marcii Huawei ? Acest articol incearca sa dezvaluie unii dintre factorii cheie pentru realizarile Huawei.

Viziune

Viziunea Huawei este de a imbogati viata prin comunicare. Mai multe persoane devin conectate la nivel mondial pe dispozitive din ce in ce mai rapide, cu cerinte mai mari de viteza, capacitate de utilizare si o experienta sigura si personalizata. Intreprinderile au propriile cerinte si folosesc tehnologia pentru a gestiona logistica, operatiunile si tot felul de date despre consumatori. Pana in 2020, se estimeaza ca interactiunile dintre oameni, lucruri si mediu vor avea ca rezultat peste 50 de miliarde de cerinte de conectare de la GPS, busole, camere si microfoane, nu doar comunicatii. Pentru a face fata acestor inundatii digitale, Huawei se angajeaza sa ofere conducte mai largi, mai inteligente si mai eficiente din punct de vedere energetic.

Colaborarea stransa cu clientii si a fi centrat pe client este cel mai mare diferentiator al Huawei. A infiintat 15 institute si centre de cercetare si 36 de centre comune de inovare care opereaza direct cu operatorii de transport din intreaga lume pentru a crea tehnologii personalizate pentru nevoile unice ale fiecarui transportator si a stabili avantajul competitiv pentru clienti.

Brandul Huawei

In 2016, Huawei a fost clasata pe locul 46 cea mai inovatoare companie la nivel global de Boston Consulting Group. Acesta s-a clasat pe primii doi ani la rand in ceea ce priveste cererile de brevete globale ale Tratatului de Cooperare in domeniul brevetelor din 2015 pana in 2016. Cu 180.000 de angajati, Huawei are peste 80.000 de angajati de cercetare si dezvoltare (cuprinzand 45% din forta de munca) in Germania, Suedia, Marea Britanie, SUA, Franta, Italia, Belgia, Finlanda, Irlanda, Rusia, India si China.

Traim vremurile in care imaginea este mai importanta decat orice, iar acest lucru nu se rezuma doar la infatisarea fizica a unei persoane, ci si la gadgeturile pe care le detii. Mai mult decat atat foarte multe persoane au adoptat moda conform careia isi asoretaza tinuta cu telefonul mobil. In acest caz intra in rol husele pentru telefoane, disponibile pe piata in numeroase forme, modele si mai ales nuante.

Ce rol are carcasa pentru telefon?

Ei bine, acestea pur si simplu imbraca telefonul intr-o “haina” pe care fiecare persoana o doreste. Modelele sunt numeroase si mai mult decat atat, aveti ocazia sa alegeti orice model va doriti si orice nuanta. Fiindca anterior vorbeam despre marca huawei, ei bine cum gasiti husa huawei p20 lite, la preturi imbatabile, dar si alte carcase pentru telefon doar pe site-ul oficial al magazinului online etuo.ro.

Comenzile se pot face telefonic sau online de pe site-ul nostru.