Categories News

3 situatii in care dulapul metalic cu usi glisante este alegerea ideala

Amenajarea interioarelor este o arta, prin care orice spatiu este perfect armonizat cu piesele de mobilier, culorile si formele utilizate. Se remarca frecvent instalarea unei stari de relaxare si confort mental atunci cand se traverseaza un spatiu, incapere sau culoar, in care elementele se imbina echilibrat.

 

In toata aceasta simfonie, se poate integra si un dulap metalic cu usi glisante. Designul modern sustinut de usile culisante se potriveste de minune in mediile in care se doreste evidentierea unei note de eleganta. Iata 3 situatii in care poti amplasa acest mobilier, creand un ambient placut!

 

Spatii interioare cu suprafete reduse

 

Un dulap metalic cu usi glisante de la www.viamond.ro este ideal pentru birourile cu suprafete mici si trafic intens sau pentru incaperile in care se doreste castigarea unui spatiu mai mare. Cu 1 sau 5 polite ce pot sustine o greutate de pana la 65 kg ai posibilitatea sa depozitezi un volum considerabil de documente. Bibliorafturile asezate pe birouri nu vor mai da senzatia de dezordine, fiecare dosar sau arhivator putand fi pastrat ordonat pe rafturile dulapului.

 

O caracteristica de care multi cumparatori sunt foarte incantati este modul de deschidere a usilor. Culisarea acestora salveaza spatiu important din incapere, fara a mai bloca deplasarea personalului sau a vizitatorilor. Poti amplasa un dulap metalic cu usi glisante chiar si langa ferestre sau usi, fara a impiedica accesul. De asemenea, modelele de dulapuri cu 2 sau 3 rafturi sunt excelente pentru a fi pozitionate langa peretii cu monitoare, harti, tablouri sau ferestre, inaltimea redusa a dulapurilor permitand pozitionarea sub cadrul acestora.

 

Dulapurile cu usi glisante prevazute cu sticla securizata sunt o solutie excelenta pentru cei care doresc sa aiba o vedere de ansamblu asupra interiorului mobilierului, fara a mai deschide usile. In acest fel, se poate verifica cu usurinta daca dosarul cautat este depozitat in acel dulap sau nu.

 

Holuri si mansarde

 

Holurile si mansardele sunt locatii care, exploatate inteligent, ofera un extra spatiu deosebit de important. Mobilarea corespunzatoare a acestora poate crea medii foarte prietenoase, cu aspect modern si tineresc. Amplasarea unui dulap metalic cu usi glisante in aceste arii aduce numeroase beneficii utilizatorilor.

 

Daca tocmai ti-ai deschis o firma sau biroul tau este la mansarda, investeste in cateva dulapuri metalice, cu dimensiunile potrivite spatiului. Opteaza pentru modelele cu inaltimi mai reduse, corespunzatoare a 2 rafturi, pentru a se incadra armonios la mansarda.

 

Holurile sunt excelente pentru modelele de dulap metalic cu usi glisante dotate cu 10 (5+5) polite reglabile. Suportii de reglare a politelor sunt din otel zincat, rezistenti la manevrele de reconfigurare a spatiului din interiorul dulapului. Vopseaua ignifuga aplicata in camp electrostatic asigura rezistenta mobilierului la foc deschis intre 1 si 6 ore, in functie de model. Deschiderea usilor prin culisare este foarte potrivita atunci cand dulapul este amplasat pe hol.

 

Spatii office moderne

 

Companiile in care conceptul de design este la rang inalt, opteaza frecvent pentru dotarea cu dulapuri metalice cu usi glisante, datorita aspectului elegant si modern. Nuanta gri-metalizat a acestora este in ton cu mediul de business, fiind o emblema pentru oamenii de afaceri.

 

Un dulap metalic cu usi glisante poate fi o investitie deosebit de practica, contribuind la cresterea suprafetei utile dintr-o incapere. Vei beneficia de mult mai mult spatiu, iar aspectul va fi unul deosebit.